Ενημερωτική ημερίδα για τη λογοθεραπεία αύριο στην Ξάνθη

Η 11η Μαΐου θεσπίστηκε από τον ΣΕΛΛΕ ως η Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας (ΠΗΛ) και εορτάζεται, ανά την Ελλάδα, όλο τον Μάιο, με ημερίδες ενημέρωσης, διανομή έντυπου υλικού, αρθρογραφία στον τύπο και ατομικές συναντήσεις (συμβουλευτικοί σταθμοί) με επιστήμονες λογοθεραπευτές. Όλες οι δράσεις, στο πλαίσιο της ΠΗΛ, είναι δωρεάν για το κοινό. Στόχος της είναι η ενημέρωση του κοινού για την επιστήμη της Λογοθεραπείας και η ευαισθητοποίησή του σε θέματα σχετικά με τις διαταραχές του λόγου, ομιλίας, επικοινωνίας, φωνής και κατάποσης. 
 
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και για το 2024, προγραμματίζονται εκδηλώσεις (ενημερωτικές ημερίδες, αρθρογραφία στον τύπο και διανομή έντυπου υλικού) σε περισσότερες από 10 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, με τη συνεργασία και την υποστήριξη Δήμων, Ιδρυμάτων, Συλλόγων και άλλων τοπικών φορέων. 
 
Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή Ημερίδας, στο πλαίσιο της ΠΗΛ, στο Παλιό Δημαρχείο της Ξάνθης. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15  Μαΐου, στις 18.00 με τίτλο: «Λογοθεραπεία: Πρώιμη Ανίχνευση και Παρέμβαση από τη Βρεφική έως την Προσχολική Ηλικία».
 
Εισηγητές:
Λογοθεραπευτές-μέλη του ΣΕΛΛΕ 
Χούχου Γώνη, Παιδίατρος-Νεογνολόγος 1η ΤΟΜΥ Ξάνθης
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. 
 
Σας περιμένουμε όλους εκεί!
 
Υπό την αρωγή και στήριξη του Υπουργείου Υγείας. 
Σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ξάνθης
 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Δέσποινα Κουγιουμτζόγλου 

Κοινωνικά
Τοπικά
Δήμος Ξάνθης