Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης: Στις ευρωεκλογές αποφασίζουμε για τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη

Στις ευρωεκλογές αποφασίζουμε για τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη. Η νέα 5ετής θητεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα είναι κρίσιμη για τα μεγάλα ζητήματα, που απασχολούν την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και τη χώρα μας ως κράτος-μέλος της Ένωσης και για αυτό η Ελλάδα θα πρέπει να έχει ισχυρή παρουσία και δυνατή φωνή, προκειμένου να προωθήσει τα εθνικά της συμφέροντα,  υπογράμμισε ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης, με αφορμή την επίσκεψή του στην Ξάνθη στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Στην Ευρωβουλή  πρέπει να ενισχυθεί εκείνη η πολιτική δύναμη, που θα δυναμώσει την εθνική φωνή στις Βρυξέλλες και θα διεκδικήσει τα νέα ευρωπαϊκά στοιχήματα, όπως είναι η ΚΑΠ, η κλιματική κρίση, η δημόσια υγεία, η ευρωπαϊκή ασφάλεια, το μεταναστευτικό και η περιφερειακή ανάπτυξη, σημείωσε ο κύριος Κοντοζαμάνης τονίζοντας ότι τα σύνορα της Ελλάδας στη Θράκη είναι σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την δέσμευση ότι θα δώσουν όλες τις δυνάμεις για να πάει η Θράκη μπροστά.

Κατάληξε με την έκκληση η προεκλογική συζήτηση για την κάλπη των ευρωεκλογών να επικεντρωθεί στα ευρωπαϊκά ζητήματα με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της Ελλάδας ώστε να είναι  δυνατή στην Ευρώπη για να υπερασπίζεται τα εθνικά μας συμφέροντα.

Σημειώνεται ότι, σήμερα Τρίτη 14-05-2024  στις 17:00 το απόγευμα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ  κ. Κοντοζαμάνης Βασίλειος θα βρίσκεται στην Ξάνθη και προσκαλεί όλες και όλους στο καφέ «Espressonist The Edition» για μία ανοιχτή συζήτηση.

 

 

 

 

 

Συνέντευξη: Κυριακή Οικονόμου

Σύνταξη κειμένου: Παναγιώτα Κουτσομιχάλη

Μοντάζ-Επιμέλεια: Δέσποινα Κουγιουμτζόγλου

 

Εκλογές 2012
Πολιτικά