Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στο Σκακιστικό Όμιλο Ξάνθης

Με την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς το Διοικητικό Συμβούλιο του Σκακιστικού Ομίλου Ξάνθης, θέλει να ευχηθεί υγεία, καλή πρόοδο και προκοπή σε όλους τους μαθητές της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Ο Σ.Ο Ξάνθης είναι για άλλη μια χρονιά κοντά τους, συμπαραστάτης και σύμμαχος στις τόσο κοπιαστικές προσπάθειές που καταβάλλουν  για μόρφωση και απόκτηση όλων των εφοδίων στον αγώνα της ζωής. Παράλληλα  διατυπώνει μιας ξεχωριστή πρόταση και στάση ζωής για τον  ελεύθερο χρόνο τους,  μακριά από επιζήμιες αλλά και επικίνδυνες ασχολίες. Γιατί  το σκάκι δεν είναι μόνο παιχνίδι,  είναι    τρόπος ζωής  που διδάσκει την πειθαρχία, την επιμονή, την ευγενική άμιλλα και  την ικανότητα να σχεδιάζεις και να αποφασίζεις  μόνος σου, γρήγορα και σωστά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώνει επίσης όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης μας,  πως από την Δευτέρα 16/09/2013 αρχίζουν και πάλι  οι εγγραφές  στον σύλλογο.

 Από την Τρίτη 01/10/2013 ξεκινά και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη περίοδο 2013-2014, το οποίο περιλαμβάνει μαθήματα για αρχαρίους, παίκτες μέσης δυναμικότητας και προχωρημένους.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 25410 25690 ή στα γραφεία του Συλλόγου, στο Αμοιρίδειο Αθλητικό Κέντρο (Θύρα 4),  κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 6μμ έως τις 8μμ.

Αθλητικά
Εκπαιδευτικά
Τοπικά