Δήμος Ξάνθης: Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024

Η Βιβλιοθήκη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης και αυτό το καλοκαίρι, συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία με σύνθημα «Από τη Γη ως τον ουρανό: μαθαίνω, σκέφτομαι, ζω...».

Από την Δευτέρα 17 Ιουνίου έως την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024, η Παιδική Βιβλιοθήκη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης στον 2ο όροφο, μετατρέπεται σε κυψέλη εξερεύνησης και δημιουργικότητας και προσκαλεί τους μικρούς της φίλους σε μια περιπλάνηση, κάνοντας τον δικό τους  γύρο του κόσμου και ξετυλίγοντας το νήμα της ζωής, αναζητώντας απαντήσεις για όλα όσα βλέπουμε γύρω μας, αλλά και όσα δεν μπορούμε να δούμε.

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024 διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιείται χάρη στην αγαστή συνεργασία της ΕΒΕ και του Εργαστηρίου Παιδαγωγικών Εφαρμογών και Παραγωγής Εκπαιδευτικού Υλικού, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ .

Καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι βιβλιοθήκες συντονίζουν τις δράσεις τους, ενώ μικροί και μεγάλοι μοιράζονται τις αναγνωστικές τους εμπειρίες στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας τα  #ΚΕ2024gr και #forEBEr και vivlio.cityofxanthi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Τοπικά
Δήμος Ξάνθης