Γιώργος Μυλωνάς, υποψήφιος ευρωβουλευτής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ: Με την αποχή δεν εκφράζεται η αγανάκτηση-Οι πολίτες να πάνε να ψηφίσουν στέλνοντας ηχηρό μήνυμα

Η αποχή δεν δείχνει ούτε το μέγεθος της απογοήτευσης, ούτε της αγανάκτησης που κυριαρχεί στην κοινωνία επισημαίνει , μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ κ. Γιώργος Μυλωνάς, ο οποίος υπογραμμίζει ότι το μόνο που θα επιτευχθεί από ένα υψηλό ποσοστό αποχής θα είναι ένα εικονικό αποτέλεσμα που  θα εξαχθεί από το ποσοστό όσων πάνε να ψηφίσουν.

Κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στα εκλογικά τους τμήματα και να ψηφίσουν γιατί μόνο με την ψήφο τους θα σταλεί ηχηρό μήνυμα ικανό να ταρακουνήσει την κυβέρνηση, αλλά  και στα κόμματα εκείνα  τα οποία αγωνίζονται μόνο για τη δεύτερη ή τρίτη θέση.

Για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι ευοίωνα επισημαίνει και προσθέτει ότι δεν είναι μόνο η άνοδος των ποσοστών του κόμματος που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις σταθερά, αλλά και η δυναμική που παρουσιάζει το κόμμα στην κοινωνία όπως και ο ίδιος την εισπράττει από τις περιοδείες του.

Το γεγονός, σημειώνει, ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δεν επένδυσε σε αερολογίες, αλλά απευθύνεται με λόγο καθαρό προς τους πολίτες, παρουσιάζει με επιχειρήματα τις προτάσεις της για την αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων που ταλανίζουν τον κόσμο, έχει θετικό αντίκτυπο.

Ακούστε τον κ. Γιώργο Μυλωνά.

Εξέφρασε την απορία του για το ότι τα μεγάλα κόμματα συνεχίζουν να λένε προς τους πολίτες να πάνε να τους ψηφίσουν για να εκλέξουν τους ικανούς και άξιους υποψηφίους τους. Είναι τα κόμματα, τονίζει, που έχουν το 95% των εν ενεργεία ευρωβουλευτών και αυτό τους το επιχείρημα ακούγεται σαν να παραδέχονται ότι μέχρι τώρα δεν εξέλεγαν άξιους και ικανούς να μας εκπροσωπήσουν στο ευρωκοινοβούλιο. Δεν είναι όλοι ίδιοι υπογραμμίζει και σημειώνει ότι για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ η εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού δεν πρόκειται να λησμονηθεί την επομένη των ευρωεκλογών. Θα δύσει μάχες για ν’ αναδειχθούν τα μεγάλα προβλήματα και εφόσον συνεχίζει η κυβέρνηση να μη δίνει αποτελεσματικές λύσεις σ’ αυτά , να διεκδικεί λύσεις από τις Βρυξέλες.

Τονίζει ότι το μείζον θέμα που θυμώνει την κοινωνία είναι η διαρκώς αυξανόμενη ακρίβεια. Η νέα άνοδος στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος θα παρασύρει σε νέες αυξήσεις το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών εκτιμά, ενώ υπενθυμίζει ότι το 70% νοικοκυριών και επιχειρήσεων ήδη αποπληρώνουν το ρεύμα με ρυθμίσεις.

Νωρίς σήμερα το πρωί επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά στο Δήμο Αβδήρων και όπως τονίζει δεν είδε ούτε έναν καταναλωτή να αποχωρεί για τα εβδομαδιαία ψώνια με πάνω από δυο σακούλες και μάλιστα τώρα που είναι αρχές του μήνα και καταβλήθηκαν μισθοί και συντάξεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνέντευξη: κείμενο: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ-επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου

Εκλογές 2012
Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά