Ι.Χ εξετράπη της πορείας του στη διασταύρωση Αβδήρων -Μυρωδάτου σήμερα το πρωί- Εγκατέλειψαν το όχημα σπεύδοντας να διαφύγουν 6 με 7 άτομα

Ι.Χ αυτοκίνητο που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στο νότιο παραλιακό τμήμα του νομού σήμερα το πρωί, εξετράπη της πορείας του στη διασταύρωση Αβδήρων -Μυρωδάτου και προσέκρουσε σε δέντρα. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων, εξήλθαν από το όχημα έξι με επτά άτομα τα οποία εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και αναχώρησαν πεζοί από το σημείο του συμβάντος. Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία από πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή και είδαν τι ακριβώς συνέβη.

Έρευνες για το συμβάν διεξάγει το τμήμα τροχαίας Ξάνθης, όμως η πρώτη εκτίμηση των αυτοπτών μαρτύρων, δεδομένης της συμπεριφοράς των επιβατών του οχήματος οι οποίοι εγκατέλειψαν το όχημα αμέσως και έσπευσαν να φύγουν από το σημείο μη αναμένοντας καν τις πρώτες βοήθειες αφού είναι άγνωστο αν κάποιος ή κάποιοι τραυματίστηκαν έστω ελαφρά, είναι ότι επρόκειτο για ένα ακόμη περιστατικό παράνομης διακίνησης παράτυπων μεταναστών.

Την πληροφορία μετέδωσε ο διευθυντής του δημοτικού ραδιοφώνου κ. Τηλέμαχος Αρναούτογλου, λίγα λεπτά πριν τις 11:00 το πρωί στη διάρκεια της ενημερωτικής εκπομπής, καθώς ακροατές μας τον ενημέρωσαν για το περιστατικό αποστέλλοντας και φωτογραφικό υλικό το οποίο δημοσιεύουμε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια -μοντάζ: Δέσποινα Κουγιουμτζόγλου

Αστυνομικά
Τοπικά