Έκτακτη απογευματινή εθελοντική αιμοδοσία στο Κολυμβητήριο Ξάνθης

Θα προσπαθήσουμε να συλλέξουμε ικανοποιητική ποσότητα ασκών αίματος, προκειμένου να βοηθήσουμε πενηνταεξάχρονο μουσουλμάνο συμπολίτη μας, που έχει κίρρωση ήπατος και θα χρειαστεί να μεταμοσχευτεί σύντομα. Σαν εθελοντές θα κάνουμε το καθήκον μας. Τα υπόλοιπα αφήνονται στα χέρια των γιατρών και στη βούληση του Θεού.

 

Συνεχίζουμε τις δράσεις μας για τον μήνα Ιούλιο, ο οποίος προβλέπεται καυτός, αλλά όχι μόνο λόγω ζέστης αλλά κυρίως λόγω των πολλών εθελοντικών εξορμήσεων που θα πραγματοποιήσουμε στα όρια των πέντε Δήμων της περιοχής με τους οποίους συνεργαζόμαστε.

Φιλοξενούμαστε σε ένα δημοφιλή χώρο που έχει κερδίσει και πάλι τις καρδιές των συμπολιτών μας από την πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας του, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης.

 

Σας καλούμε λοιπόν στην πεντηκοστή πρώτη αιμοδοσία του έτους 2024 και σας περιμένουμε με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως, την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024 από τις 16:30μμ έως τις 21:00μμ. στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης.

 

Με την πρωτοβουλία του Αθλητικού Συλλόγου "ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΞΑΝΘΗΣ" , την υποστήριξη του Δήμου Ξάνθης και την συμπαράσταση του τμήματος κολύμβησης του Αθλητικού Ομίλου «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ».

Συνεχίζουμε να δίνουμε την ευκαιρία στους συμπολίτες μας και στους εθελοντές, να αιμοδοτούν σε χώρους οικείους και σε ευέλικτα ωράρια που κυρίως εξυπηρετούν τους ίδιους.

Επίσης προσφέρουμε το αίμα μας για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά…

και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους.

 

Ταυτόχρονα με την προσφορά μας ενισχύουμε τα Εθνικά Αποθέματα και την Εθνική Δεξαμενή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Τοπικά