1ο ΓΕΛ Ξάνθης: Συχγαρητήρια// Ο στόχος είναι πάντα ένας! Να γίνετε ευτυχισμένοι και δημιουργικοί άνθρωποι!!!

«Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γενικού Λυκείου  Ξάνθης, συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου,   αλλά και ολόκληρου του Νομού που επέτυχαν τους στόχους τους και είδαν τις πόρτες των Πανεπιστημίων να ανοίγουν», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το σχολείο, μετά τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων και συμπληρώνει:

« Ένα κεφάλαιο ζωής κλείνει και νέο κεφάλαιο ανοίγει για σας!

Σας ευχόμαστε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής σας να είναι γεμάτο επιτυχίες και χαμόγελα.

Η επαγγελματική πορεία κάθε ανθρώπου είναι πολύ σημαντική και η επιλογή της σχολής της επιθυμίας σας είναι η αφετηρία αυτής της πορείας.

Πάνω από όλα όμως, σημαντικότερο είναι να είστε ευτυχισμένοι άνθρωποι!

Σε όλες και όλους εσάς, που δεν είδατε το όνομα σας δίπλα στο τμήμα που επιθυμούσατε σας θυμίζουμε ότι η είσοδος ή μη σε κάποια πανεπιστημιακή σχολή δεν είναι ούτε η αρχή, ούτε το τέλος του κόσμου!

Είναι απλά ο πρώτος σταθμός από τους πολλούς που θα συναντήσετε στη ζωή σας!

Μπορείτε πάντα να προσπαθήσετε ξανά, ή να αναζητήσετε άλλες επαγγελματικές διαδρομές, εξίσου ή και περισσότερο κοντά στα όνειρά σας!

 Ο στόχος είναι πάντα ένας! Να γίνετε ευτυχισμένοι και δημιουργικοί άνθρωποι!!!

Πολλά συγχαρητήρια όμως και στους γονείς και τους καθηγητές σας, που συνέβαλαν στον αγώνα και την επιτυχία σας, τόσο ως συμπαραστάτες, όσο και ως καθοδηγητές», καταλήγει η ανακοίνωση του 1ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Τοπικά