Γιάννης Παπαχρόνης: Απολογισμός εθελοντικής αιμοδοσίας στον Χορευτικό Όμιλο Ξάνθης

Πρώτη φορά διοργάνωση προγραμματισμένης αιμοδοσίας στα τέλη Αυγούστου και όλα πήγανε μία χαρά και κατ’ ευχήν.

Παρασκευή 30 Αυγούστου και πάλι στο φιλόξενο και οικείο πάντα χώρο του Χορευτικού Ομίλου Ξάνθης πάνω από το δημοτικό πάρκινγκ Ξάνθης, με τους ανθρώπους του συλλόγου κυριολεκτικά να μας παραδίδουνε τα κλειδιά τους κάθε φορά!

Ευχαριστούμε τους πενήντα οκτώ (58) εθελοντές αιμοδότες οι οποίοι προσήλθαν και καταφέρανε τελικά να αιμοδοτήσουνε οι πενήντα πέντε (55) από τους οποίους οι οκτώ (  για πρώτη φορά, τα νεότερα μέλη πλέον της Αγάπης.

Ευχαριστούμε τους τρείς γονείς που ήρθανε και αιμοδοτήσανε, με και μαζί με τα πέντε παιδιά τους, τα δύο τα οποία ήτανε λίγο πριν συμπληρώσουνε τα δεκαοκτώ τους έτη! Παραδείγματα προς μίμηση και πολλαπλών επιδοκιμασιών από όλους μας.

Ευχαριστούμε το προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως και τον διευθυντή της αιματολόγο κ. Γεώργιο Μαρτίνη για την υποστήριξή τους, οι οποίοι παρέμειναν έως τις 9:40μμ προκειμένου να αιμοδοτήσει και ο τελευταίος εθελοντής μας.

Ευχαριστούμε του εθελοντές αιμοδότες, που είναι ομάδος αίματος Β θετικοί και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας της τελευταίας στιγμής, ώστε να βοηθήσουμε τον 22χρονο Φώτη που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο μας μετά από το προχθεσινό τροχαίο.

Ευχαριστούμε Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-Παράρτημα Ξάνθης για την υποστήριξη της δράσης.

Ευχαριστούμε την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.),μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών, η οποία για ακόμη μία φορά προσέφερε νερά και αναψυκτικά της, για να δροσίσει και ευχαριστήσει τους εθελοντές αιμοδότες της Αγάπης της Ξάνθης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Δέσποινα Κουγιουμτζόγλου 

Κοινωνικά
Τοπικά