Τέσσερα πλήρη, ευέλικτα συστήματα πυρόσβεσης, δωρεά από τη smirdex στον Δήμο Ξάνθης.

Ο Δήμος Ξάνθης,  με το αυτοτελές τμήμα Πολιτικής Προστασίας,  παρέλαβε τη δωρεά,  της γνωστής εταιρίας   “smirdex”, που περιλαμβάνει τέσσερα πλήρη, ευέλικτα  σύνολα κατάσβεσης, που με μεγάλη ευκολία τοποθετούνται σε μικρά φορτηγά και έχουν τη δυνατότητα σε άμεσο χρόνο να βρεθούν και στην πιο δύσκολη περιοχή.

Τα συστήματα αποτελούνται από δεξαμενή 1.200 λίτρων νερού, γεννήτρια-αντλία βενζίνης για την προώθηση του νερού, κατάλληλους ταχυσυνδέσμους, μάνικες και αυλούς για την κατεύθυνση και τον  έλεγχο της  πίεσης.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Τσάπαλης, μεταφέροντας τις θερμές ευχαριστίες του Δημάρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού, συνομίλησε με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της “smirdex” κα. Κατερίνα Τοπούζογλου, σημειώνοντας τη μεγάλη συμβολή της οικογένειας Τοπούζογλου στην κοινωνία της Ξάνθης, με δεκάδες δωρεές,  δράσεις, παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες,  που  δείχνουν με τον πιο εύγλωττο τρόπο την κοινωνική της ευαισθησία και την έμπρακτή της στήριξη, στον τόπο.

 Η κα Κατερίνα Τοπούζογλου, σε  χαμηλούς τόνους, περιορίστηκε  να αναφερθεί μόνο στη συγκεκριμένη δωρεά, σημειώνοντας την αναγκαιότητα της ενδυνάμωσης του αισθήματος ασφάλειας, στα πλαίσια της πυροπροστασίας της περιοχής.

Στην παράδοση των συστημάτων πυρόσβεσης παρών και ο Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης Μάριος Τσορμπατζίδης που φόρτωσε και μετέφερε στη Σταυρούπολη ένα από τα δύο συστήματα που θα αξιοποιεί ο Δήμος Ξάνθης, καθώς τα άλλα δύο, με σχετική απόφαση μεταφέρθηκαν και θα χρησιμοποιηθούν για την προστασία της Αστυνομικής σχολής Ξάνθης

Smirdex- Η Εταιρία κόσμημα για την Ξάνθη και ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Smirdex ιδρύθηκε το 1981 και είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα της κατασκευής λειαντικών και σχετικών αξεσουάρ κορυφαίας ποιότητας για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

 Για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες,  η smirdex προσφέρει µε ήθος και συνέπεια στην αγορά της Ελλάδας τα καλύτερα προϊόντα της και  ως μια καλά δομημένη οικογενειακή επιχείρηση,  με τις αξεπέραστες προσπάθειες του πλήρως καταρτισμένου προσωπικού της,  οδηγήθηκε  σε ανάπτυξη, έχοντας ως συγκριτικό της πλεονέκτημα, την εξειδικευμένη έρευνα και την  καινοτομία.

Σε ένα άκρος ανταγωνιστικό  περιβάλλον, η smirdex δίνει το δυναμικό παρών σε μεγάλες, διεθνείς εκθέσεις, προσελκύει  το ενδιαφέρον και κάνει γνωστή στα πέρατα της υδρογείου την Ξάνθη και ολόκληρη την Ελλάδα.

Εστιάζοντας την εμπορική της δραστηριότητα στη διεθνή αγορά, η Smirdex διακινεί το 85% της παραγωγής της σε περισσότερες από 72 χώρες παγκοσμίως, μέσω του δικτύου αντιπροσώπων και συνεργατών της, ενώ το υπόλοιπο 15% καλύπτει ολόκληρο το μερίδιο της εγχώριας αγοράς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αστυνομικά
Κοινωνικά
Τεχνολογία
Τοπικά
Δήμος Ξάνθης