Γιορτές Παλιάς Πόλης: Για 7 ακόμη ημέρες, έχουμε τη δυνατότητα να καταθέτουμε τις προτάσεις μας και να εκφράζουμε τις εντυπώσεις μας, μέσα από το «Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης»

Ο Δήμος Ξάνθης θέτοντας ως προτεραιότητά του τη διαρκή βελτίωση και εξέλιξη των Γιορτών Παλιάς Πόλης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων, προτείνει τη συμπλήρωση, από όλους όσους συμμετέχουν, επισκέπτονται, ζούν, απολαμβάνουν τις γιορτές, ενός ερωτηματολογίου αξιολόγησης.

Είναι σε όλους μας εμπειρικά γνωστό, ότι συμφωνούμε, διαφωνούμε, έχουμε σκέψεις, ιδέες, προτάσεις για τις γιορτές, που εκφράζουμε μόνο  στον κύκλο μας.

Τώρα μας δίνεται η δυνατότητα να τις θέσουμε και υπόψη του διοργανωτή,  που μαζί με όλους τους Συλλόγους, είναι ο Δήμος Ξάνθης.

Ας αξιοποιήσουμε την ευκαιρία αυτή, για να λάβουμε και την ικανοποίηση ότι,  κάποια ιδέα μας, κάποια σκέψη μας, κάποια παρατήρηση, θα συμπεριληφθεί στη διοργάνωση των Γιορτών Παλιάς Πόλης την επόμενη χρονιά, το 2025

Μπορούμε όλοι λοιπόν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2024  να  συμπληρώσουμε το ερωτηματολόγιο  στον παρακάτω σύνδεσμο: https://tinyurl.com/erotimatologiogpp2024.

Οι απόψεις όλων,  είναι πολύτιμες και αποτελούν το κλειδί για τη συνεχή αναβάθμιση των εκδηλώσεων σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Ξάνθης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Παλιά Πόλη
Τοπικά
Δήμος Ξάνθης