ΕΛΜΕ Ξάνθης: Κινητοποίηση ενάντια στις διώξεις για συνδικαλιστική δράση

Η ΕΛΜΕ Ξάνθης με ανακοίνωσή της, ισχυρίζεται ότι πραγματοποιούνται διώξεις για συνδικαλιστική δράση και καλεί σε κινητοποιήσεις.

 

Η Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Ξάνθης

 

Από το καλοκαίρι παρακολουθούμε διάφορες Δ/νσεις Β/θμιας να εξαπολύουν βιομηχανία διώξεων εναντίων συναδελφισσών/ων για συνδικαλιστική δράση εκμεταλλευόμενες τους νέους εργατικούς και εκπαιδευτικούς νόμους που τους το επιτρέπουν

Κορυφαία, ανάμεσά τους, δίωξη η εξωφρενική, τρομοκρατική ενέργεια του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου Αττικής το οποίο, μετά από απαίτηση του Υπουργού Παιδείας, καλεί τη συναδέλφισσα Χ. Χοτζόγλου, μέλος της ΕΛΜΕ Πειραιά, σε ακρόαση, προκειμένου να αποφανθεί αν θα τεθεί ή όχι σε δυνητική αργία!


Διώξεις για συνδικαλιστική δράση εναντίον εργαζόμενων δεν είναι ανεκτές στις δημοκρατίες! Οι εξελίξεις αυτές είναι πολύ σοβαρές και μας αφορούν όλες και όλους ανεξάρτητα από την πολιτική μας τοποθέτηση. 

 

Η ΕΛΜΕ Ξάνθης καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις διώξεις, μαζί με τον Διδασκαλικό Σύλλογο, την Τετάρτη 23/10, στις 12μμ, στην Κεντρική Πλατεία.
Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής η ΕΛΜΕ κηρύσσει δίωρη (12-2) στάση εργασίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά