Το Meligeysis υποδέχεται το 1ο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Βούλας στα Κομνηνά Ξάνθης.

Η οικοτεχνία Meligeysis με υπεύθυνη την Γεύση Τουλουμίδου, ανακοινώνει τον σημαντικό της ρόλο στη διοργάνωση μιας μοναδικής συνεργασίας μεταξύ δύο αξιόλογων σχολείων: του 1ου ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Βούλας και του Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης Ξάνθης.

Υπό την καθοδήγηση και την υποστήριξη του Γιώργου Ντουτσούλη, υπεύθυνου της δράσης "Όπου υπάρχουν Άγγελοι" και Προέδρου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του αθηναϊκού σχολείου, οι μαθητές της Βούλας θα παρελάσουν περήφανα μαζί με τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης ,σε μία αξιοσημείωτη επίδειξη ενότητας,κατά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Αυτή η εκδήλωση όχι μόνο συμβολίζει την εθνική υπερηφάνεια και τη μνήμη, αλλά υπογραμμίζει επίσης τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ σχολείων από διαφορετικές κοινότητες.

Το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ του Meligeysis και του Γιώργου Ντουτσούλη κατέστησε δυνατή αυτή την πρωτοβουλία, προσφέροντας στους μαθητές την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια σημαντική περίσταση που προωθεί τόσο τη συμμετοχή των πολιτών όσο και την πολιτιστική σύνδεση.

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 11:30 πμ, θα πραγματοποιηθεί στο κτήμα Meligeysis ημερίδα για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βούλας.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο του  προγράμματος HORIZON Europe RESTPOLL.

Εκ μέρους του προαναφερόμενου προγράμματος, το οποίο έχει σαν στόχο την ανάδειξη του σημαντικού ρόλου των επικονιαστών, καθώς και μέτρων και δράσεων που μπορούν να ληφθούν και να εφαρμοστούν, προκειμένου οι τελευταίοι να προστατευθούν και να βελτιώσουν τη λειτουργία της επικονίασης σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ομιλητής θα είναι ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Διευθυντής του Εργαστηρίου Αγροτικής Οικονομίας και Καταναλωτικής Συμπεριφοράς κ.Γιώργος Βλόντζος.

Η οικοτεχνία meligeysis ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες των "Xenios Zeus Guest House" και "Ξενώνας Τζιβαέρι",τον "Πολιτιστικό Σύλλογο Απογόνων προσφύγων " Άνω Καρυοφύτου και τον "Πολιτιστικό Σύλλογο Λυκοδρομίου",τον αντιδήμαρχο Σταυρούπολης Μάριο Τσορμπατζίδη και τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης Ηλία Μπουναρτζή.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Τοπικά
Σταυρούπολη