Ο Στέλιος Μωραΐτης με τον Υπουργό Πολιτισμού και τον Υπουργό Εργασίας.

Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2013 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Στυλιανός Μωραΐτης επισκέφθηκε την Αθήνα, όπου μαζί με μέλη της Δ.Ε. της Κ.Ε.Ε.Ε., είχε συναντήσεις με τον Υπουργό Πολιτισμού και τον Υπουργό Εργασίας.

Με τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα από τον τρόπο είσπραξης πνευματικών δικαιωμάτων για τους δημιουργούς και τους δικαιούχους συγγενικών δικαιωμάτων. ο Υπουργός τόνισε ότι σύντομα αρχίζουν οι εργασίες της Εθνικής Επιτροπής Διαλόγου για νέα νομοθετική ρύθμιση για τα Πνευματικά & Συγγενικά Δικαιώματα. Στον Εθνικό Διάλογο, τα Επιμελητήρια της Ελλάδος θα εκπροσωπήσουν, ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ & του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Μωραΐτης και η νομική σύμβουλος της ΚΕΕΕ σε θέματα Πνευματικών Δικαιωμάτων κα. Αρχοντούλα Παπαπαναγιώτου.

Στη συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Ο.Α.Ε.Ε. και το Ι.Κ.Α. καθώς και οι προτάσεις της Κ.Ε.Ε.Ε. σε θέματα της αρμοδιότητάς του.

 

Οικονομικά
Πολιτικά
Τοπικά