




Το πολιτικό πλαίσιο της δημοτικής κίνησης "Πολίτες για την Ξάνθη" με επικεφαλής το Νίκο Ανταμπούφη, ετέθη χθες κατά τη διάρκεια ανοιχτής συνέλευσης πολιτών που διοργάνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας για το Δήμο Ξάνθης, προσελκύοντας τελικά το ενδιαφέρον των Ξανθιωτών που κατέκλυσαν την αίθουσα.
Ο συνδυασμός θα πορευθεί πάνω στον άξονα, ότι η ασκούμενη κεντρική πολιτική δεν αφήνει ανεπηρέαστη την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η οποία αδυνατεί, ελέω μνημονίου, να ασκήσει ουσιαστικό μέρος των αρμοδιοτήτων της.
Τοπικά ζητήματα ετέθησαν από συμπολίτες μας που πήραν τον λόγο ενώ τις βασικές εισηγήσεις έκαναν ο Δημήτρης Αδαμίδης και η Βάσω Αγοραστού.
Το επόμενο διάστημα θα οριστικοποιηθεί η συγκρότηση του ψηφοδελτίου και θα πυκνώσει η επαφή των στελεχών της κίνησης με τους πολίτες της Ξάνθης.