Έκοψε τη Βασιλόπιτά του ο Σύλλογος Λυκοδρομίου.

Έκοψε την Καθιερωμένη Βασιλόπιτά του, που ευλόγησε ο πατέρας Γεώργιος, ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Λυκοδρομίου την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 στην κατάμεστη αίθουσα του συλλόγου στο παλιό σχολείο του οικισμού.

Στην εκδήλωση παρόντες κάτοικοι του οικισμού, μέλη και φίλοι του συλλόγου όπως και ομάδα καταδρομέων από το  φυλάκιο  της Γλαύκης, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και αφουγκράστηκαν τους ανθρώπους της περιοχής στην οποία υπηρετούν.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Παπαδόπουλος, που είναι εκπαιδευτικός στην ορεινή περιοχή, έκανε μια σύντομη ανασκόπηση στις δράσεις του συλλόγου για τη χρονιά που πέρασε και κάλεσε τιμητικά τον γνωστό Ανανία Καραπαπάζογλου, ως πρώτο πρόεδρο του Συλλόγου, να κόψει τη Βασιλόπιτα.

Σημειώνουμε ότι ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Λυκοδρομίου στις 30 Ιανουαρίου είχε τα γενέθλιά του καθώς έκλεισε 30 χρόνια διαδρομής στην ορεινή περιοχή μας.

Τυχερή της πίτας η μικρή Μιχαέλα Καρύδη που έτυχε το φλουρί και παρέλαβε μια δωροεπιταγή από τον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Παπαδόπουλο.

Οι προγραμματισμένες - καθιερωμένες δράσεις του συλλόγου και για το 2014 συνεχίζονται, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των Λυκοδρομιτών, με αυτή της Τσικνοπέμπτης να είναι η πιο κοντινή για το επόμενο διάστημα.

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά