Σύνταξη-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου
Και ξαφνικά εκεί που περιδιαβαίνεις τον πεζόδρομο πίσω από τον ΕΦΚΑ, πρώην ΙΚΑ, διαπιστώνεις ότι το θράσος και η έλλειψη αυτοσεβασμού, ξεπερνούν κάθε όριο.
Κάποιος-Κάποιοι, επέλεξαν να εκτονωθούν στα παγκάκια που ο Δήμος Ξάνθης έχει τοποθετήσει στην περιοχή και ξεκουράζουν δεκάδες πολίτες που θέλουν να απολαύσουν και λίγο φύση με τα τιτιβίσματα των πουλιών στο πάρκο.
Δεν είναι πραγματικά απίστευτο;
Δεν είναι πραγματικά έξω από κάθε φαντασία;
Είναι δυνατόν να υπάρχει στην Ξάνθη συμπολίτης μας, που ήθελε έτσι στα καλά καθούμενα, να σπάσει ένα παγκάκι;
Σε μια κοινωνία που στοχεύει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας, με συνεχείς προσπάθειες των πολιτών της και των δομών της, πως είναι δυνατόν να παρουσιάζονται, τέτοιου είδους, αντικοινωνικές συμπεριφορές που πληγώνουν το Δημόσιο Συμφέρον και τη συλλογική προσπάθεια.
Σύνταξη-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου



