Η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη», ολοκληρώθηκε

Με ιδιαίτερη επιτυχία και αδιάκοπη ροή επισκεπτών ολοκληρώθηκε την  Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2025,  η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη», που φιλοξενήθηκε  στο κέντρο της Αθήνας.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, το κοινό αγκάλιασε  με ενθουσιασμό τη διοργάνωση, ανακαλύπτοντας αυθεντικά προϊόντα, ξεχωριστές γεύσεις και τον πλούτο της γαστρονομικής παράδοσης της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών παρέμεινε ζωηρό μέχρι και την τελευταία ημέρα, με τα περισσότερα προϊόντα των εκθετών να έχουν γνωρίσει τεράστια απήχηση και να έχουν σχεδόν εξαντληθεί, επιβεβαιώνοντας τη θερμή υποδοχή του κοινού.

Η μεγάλη προβολή της έκθεσης αποτυπώνεται και από την παρουσία της στα μέσα ενημέρωσης.

 Τα τηλεοπτικά κανάλια MEGA, ACTION 24, ΙΟΝΙΑΝ TV, STAR Κεντρικής Ελλάδας, ΕΝΑ Channel, CENTER TV και ΚΡΗΤΗ TV συνδέθηκαν ζωντανά με τον χώρο της έκθεσης, μεταφέροντας στους τηλεθεατές απ’ όλη την Ελλάδα την ατμόσφαιρα, τη δημιουργικότητα και τη γευστική ταυτότητα της περιοχής.

Η επιτυχημένη αυτή διοργάνωση ανέδειξε, για ακόμη μια φορά, τον δυναμισμό των επιχειρήσεων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τη σημασία της εξωστρέφειας των τοπικών παραγωγών, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προβολή μιας από τις πιο γαστρονομικά πλούσιες και αυθεντικές περιοχές της χώρας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Οικονομικά
Πολιτιστικά
Τοπικά