Άσσος στο μανίκι του Μ Φανουράκη, η Ευαγγελία Αραβανή. Η επικοινωνία του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού σε άλλη διάσταση.

Ολοκληρώνοντας τον επικοινωνιακό του σχεδιασμό το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, ανακοίνωσε τη Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2014 που δεν είναι άλλη από την 28χρονη παρουσιάστρια και μοντέλο Ευαγγελία Αραβανή.

Η Ε. Αραβανή έχοντας ιδιαίτερες ευαισθησίες για τον πολιτισμό, τον τουρισμό, τον εθελοντισμό και την προσφορά στην κοινωνία,  με εκλεπτυσμένη αισθητική και σταθερή πορεία στην εγχώρια και διεθνή επικοινωνία, είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για την περεταίρω προβολή του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού για το 2014.

Δικαίως τελικά ο Μανώλης Φανουράκης μιλούσε από καιρό για τον Άσσο που έκρυβε στο μανίκι του για τον θεσμό και δεν αποκάλυπτε,  καθώς η στρατηγική στην επικοινωνία είναι επιστήμη που είναι υποχρεωμένη να λαμβάνει υπόψη της παράγοντες σταθμισμένους η μή.

Η Ε. Αραβανή ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο,  κερδίζοντας τον τίτλο της Σταρ Ελλάς . Απο τότε έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει κάνει αμέτρητες πασαρέλες, φωτογραφήσεις, έχει συμμετάσχει σε αρκετές διαφημίσεις,  έχει υπάρξει μούσα για αρκετούς οίκους μόδας, ενώ ως τηλεπαρουσιάστρια σε Mega,  Alpha και Ant1 έχει διαρκώς ανοδική πορεία.

Καρναβάλι
Πολιτιστικά