Ν.Ανταμπούφης: Οι κοινωνικές-συνεταιρικές επιχειρήσεις, εργαλείο στα χέρια της Τ.Α. για αναχαίτιση της ανεργίας

Ανοιχτή δημόσια πρόσκληση για να παραστούν οι συνδημότες στην σημερινή ενημερωτική εκδήλωση για τις κοινωνικές –συνεταιρικές επιχειρήσεις ως εργαλείου στα χέρια της τοπικής αυτοδιοίκησης για να αντιμετωπιστεί και με εναλλακτικές προτάσεις η μάστιγα της ανεργίας, απηύθυνε και μέσω της ενημερωτικής εκπομπής του Δημοτικού Ραδιοφώνου ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘Πολίτες για την Ξάνθη’, Νίκος Ανταμπούφης.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όσους ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν ή ακόμη και για εκείνους που σκέπτονται να ξεκινήσουν κάτι ανάλογο και αναζητούν ενημέρωση και εντάσσεται στο πλαίσιο της δημόσιας και ανοικτής συζήτησης για τη διαμόρφωση των προγραμματικών θέσεων της Δημοτικής Κίνησης .

Σύντομα ακολουθεί ακόμη μια ανοιχτή εκδήλωση από τους ‘πολίτες για την Ξάνθη’ με θέμα τη συμμετοχικότητα στη λειτουργία της αυτοδιοίκησης.

Η σημερινή εκδήλωση θα απαντήσει σε ερωτήματα σχετικά με το θεσμικό και νομικό πλαίσιο των κοινωνικών συνεταιρισμών αλλά και με ποιους τρόπους μπορεί να βοηθήσει έμπρακτα τους δημότες παρέχοντας π.χ. νομική συνδρομή, ενημέρωση και άλλες συμπληρωματικές παροχές ώστε να στηθεί το εγχείρημα.

Ομιλητές θα είναι δύο στελέχη των Οικολόγων Πράσινων, ο κ. Γιώργος Πασχαλίδης από τη θεματική ομάδα καταναλωτών Οικο0λόγων Πρασίνων και η κ. Κατερίνα Γερροστεργίου, περιφερειακή σύμβουλος του συνδυασμού Οικολογία- Αλληλεγγύη.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΞΑΝΘΙΠΠΕΙΟ, σήμερα στις 18:00.

Παράλληλα ο κ. Ανταμπούφης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην γενικότερη προεκλογική εικόνα που σήμερα διαμορφώνεται στην Ξάνθη με τις υπόλοιπες υποψηφιότητες αλλά και στους στρατηγικούς άξονες της καθόδου του συνδυασμού που ηγείται.

Ακούστε τη συνέντευξη.

Antampoufis-12032014.mp3 by Radio899 on Mixcloud

Κοινωνικά
Πολιτικά