Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου
Όπως ενημερώνει ο Σύλλογος «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης», το πρόγραμμα δωρεάν στειρώσεων αδέσποτων σκύλων, με έξι εθελοντές κτηνιάτρους κι έναν έβδομο, που προστέθηκε σήμερα, ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι, Κυριακή 10 Μαΐου 2026
Συνολικά 312 σκυλιά από όλους τους δήμους της Ξάνθης στειρώθηκαν και κάποια που χρειάζονται θεραπεία παρέμειναν στο αναρρωτήριο του Δήμου Ξάνθης, κάποια άλλα πολύ σοβαρά περιστατικά μεταφέρθηκαν στο κτηνιατρείο του Γ. Ζαγκλιαβού και της Σ. Χατζούδη για ορό και αγωγή και θα τα κρατηθούν στον σύλλογο.
Ο Σύλλογος σημειώνει: «σε γενικές γραμμές, η κατάσταση των αδέσποτων σκύλων ήταν καλή και αυτό οφείλεται στους φιλόζωους που τα φροντίζουν με αγάπη τόσα χρόνια ξοδεύοντας από το υστέρημα τους κι από τον χρόνο τους.
Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου



