Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης ολοκληρώνει σήμερα το μαραθώνιο ενημέρωσης που ξεκίνησε την Τρίτη 20 Απριλίου, επιχειρώντας να ενημερώσει τους πολίτες για τις εκλογές στους Δήμους της Ξάνθης και στην Περιφέρεια ΑΜΘ.

Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τους δύο μονομάχους για το Δήμο Ξάνθης καθώς και με τον υποψήφιο περιφερειάρχη της ΑΜΘ Γιώργο Παυλίδη. Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να συνομιλήσουμε με τον Άρη Γιαννακίδη καθώς όπως ενημερωθήκαμε το πρόγραμμά του είχε κάποιες διαφοροποιήσεις και δεν ήταν διαθέσιμος για το προγραμματισμένο ραντεβού μας στις 11:30 και έως τις 12:00 που αναμέναμε.

Παράλληλα το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης αντιμετώπισε και τις εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο, πραγματοποιώντας ειδικές εκπομπές ενημέρωσης των πολιτών για τους θεσμούς, τα όργανα και τους τρόπους δράσης στην Ευρώπη, καθώς και δεκάδες συνεντεύξεις με υποψήφιους Ευρωβουλευτές από όλα τα κόμματα και τους σχηματισμούς.

Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν τρεις διαλογικές συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας με εκπροσώπους των κομμάτων που μετέχουν στις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014, όπως ο νόμος ορίζει για τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς και η μετάδοση των δεκαλέπτων των κομμάτων, η μετάδοση των πολιτικών διαφημίσεων και η μετάδοση των συνεντεύξεων τύπου των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων του Ευρωκοινοβουλίου.

Αν κανείς παρατηρήσει τον όγκο της δουλειάς που απαιτούσαν οι εκλογές στην Αυτοδιοίκηση και στην Ευρωβουλή και τις συνθήκες που κλίθηκαν να αντιμετωπίσουν τα τοπικά ΜΜΕ, εύκολα θα διαπιστώσει από το αποτέλεσμα,  ότι όλα κινήθηκαν σε οριακό επίπεδο ανθρώπινης αντοχής, ξεπερνώντας όλοι πολλές φορές τα όρια τους σε επαναλαμβανόμενα εικοσιτετράωρα πνευματικής και σωματικής εξουθένωσης....

Ανάπαυλα για 24 ώρες και την Κυριακή τα αποτελέσματα.

Ακούστε το Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, υποψήφιο Δήμαρχο  Ξάνθης

23.05.14 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ by Radio899 on Mixcloud

Πολιτικά