Συνεχίζει τους εκκλησιασμούς στα Πομακοχώρια και ετοιμάζει ημερίδα για τη Θράκη, με Ακαδημία Αθηνών και ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ, η Ε.Α.Α.Σ –Ξάνθης

Με εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, στις Θέρμες, συνεχίζεται το πρόγραμμα εκκλησιασμών της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού – Ξάνθης , την Κυριακή 15 Ιουνίου.

Για τη μεταφορά του κόσμου που επιθυμεί να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στον προαναφερόμενο Ιερό Ναό, η Ε.Α.Α.Σ. – η οποία έχει υιοθετήσει το εκκλησάκι- θα μισθώσει λεωφορείο για δωρεάν μετακίνηση, αρκεί να υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος μέχρι και αύριο Παρασκευή (τηλ. 2541025425)

Έχοντας ως παράλληλο στόχο και την τόνωση της τοπικής οικονομίας, η Ε.Α.Α.Σ προτρέπει τους συμπολίτες να επισκεφθούν και τις τοπικές ταβέρνες της περιοχής κατόπιν συνεννόησης με τους εκεί επιχειρηματίες.

Ταυτόχρονα διευρύνει τις δράσεις της και ανάμεσα σε άλλες πρωτοβουλίες και συνεργασίες της, προετοιμάζει την οργάνωση ημερίδας με θέμα:’ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ’, σε συνεργασία με την Ακαδημία Αθηνών και το Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών (ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ).

Η συγκεκριμένη ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαϊου στην Αθήνα και εξαιτίας του θέματος της, η Ε.Α.Α.Σ δια του προέδρου της , πρότεινε στους διοργανωτές την διεξαγωγή της και στη Θράκη, πρόταση η οποία έγινε αποδεκτή και πιθανότατα αρχές φθινοπώρου να φιλοξενηθεί και στην περιοχή μας.

Ακούστε τον πρόεδρο της Ε.Α.Α.Σ ,Γεώργιο Γεωργιάδη.

12 06 2014 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ by Radio899 on Mixcloud

Θρησκευτικά
Κοινωνικά