Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής και …’κάτι να καίει’/ Από το εργαστήρι salsa της ΦΕΞ

Στις εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής εντάσσει φέτος την εκδήλωση για τη λήξη των μαθημάτων, το εργαστήρι salsa της ΦΕΞ  και ετοιμάζεται πυρετωδώς για ένα Σαββατόβραδο με πολλές εκπλήξεις.

Οι χορευτές του εργαστηρίου που στις αρχές του Ιουνίου, σε εκδήλωση με χορευτές από όλη την Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη, κατάφεραν να καταγράψουν τις επιδόσεις τους στο περίφημο βιβλίο Guinness, καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ των Ιταλών για τη μεγαλύτερα rueda , θα είναι παρόντες μαζί με τους υπόλοιπους χορευτές του εργαστηρίου προκειμένου να παρουσιάσουν ένα ιδιαίτερο χορευτικό πρόγραμμα με χορογραφίες από το ελληνικό μιούζικαλ ‘Κάτι να καίει’ του Γ.Δαλιανίδη αλλά και τους αγαπημένους τους latin χορούς. Σκοπός τους είναι να συμπαρασύρουν τους θεατές στη λυτρωτική δύναμη του χορού και παράλληλα να παρουσιάσουν τις δεξιότητες τους στους αγαπημένους τους ρυθμούς.

Όπως ενημέρωσε ο χοροδιδάσκαλος του εργαστηρίου κ. Βασίλης Ιωαννίδης ,στην εκδήλωση θα παρευρεθούν άτομα από γειτονικούς νομούς που είχαν πάρει μέρος στην εκδήλωση για την κατάρριψη του ρεκόρ Guinness και η πρόσκληση για το Σάββατο 21 Ιουνίου, στις 22:00 στο καφέ THEMA, απευθύνεται σε όλους τους συμπολίτες καθώς στόχος είναι η συμμετοχή όλων στην εκδήλωση με το πέρας της προγραμματισμένης χορογραφίας.

Ακούστε τον κ. Βασίλη Ιωαννίδη.

 

19 06 2014 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ by Radio899 on Mixcloud

Καλλιτεχνικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά