Γιώργος Καρατσώκης: 4-6 Ιούλη, Αντιιμπεριαλιστικό διήμερο στο Στόμιο από την ΚΝΕ

Το 23ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ ταξιδεύει φέτος στο Στόμιο, κοντά στη Λάρισα όπως μας ενημέρωσε στην ενημερωτική εκπομπή του Ραδιοφώνου του Δήμου Ξάνθης ο Κώστας Καρατσώκης,  μέλος του Τομεακού Συμβουλίου της ΚΝΕ Ξάνθης.

Χιλιάδες νέοι και νέες από όλη την Ελλάδα θα ενώσουν τις φωνές τους, ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς της ΕΕ, καθώς στη Λάρισα εδρεύει το νέο Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων της ΕΕ.

Το 2014 με πρόταση της συγκυβέρνησης στην ΕΕ, το στρατηγείο ενεργοποιήθηκε, με αφορμή τον έλεγχο και τη διοίκηση της ιμπεριαλιστικής επέμβασης της ΕΕ στην Κεντροαφρικανική δημοκρατία και με στόχο να αναβαθμιστεί στο άμεσο μέλλον ο ρόλος του νέου ευρωστρατηγείου ενάντια στους λαούς. Συνέχεια της ενεργής εμπλοκής στους αντιδραστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ.

Από την Ξάνθη θα πραγματοποιηθεί οργανωμένη μετακίνηση όσων ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το διήμερο, συνδυάζοντας στην όμορφη παραλία που θα φιλοξενήσει τους επισκέπτες σε οργανωμένο κάμπινγκ και λίγες λαϊκές δροσερές βουτιές.( το κόστος για την μετακίνηση και τη φιλοξενεία είναι 25 ευρώ)

Ακούστε τον Γιώργο Καρατσώκη

30.06.14 Γιώργος Καρατσώκης ΚΝΕ by Radio899 on Mixcloud

Σε ανακοίνωσή της η ΚΝΕ σημειώνει:

«Παλεύουμε και απαιτούμε:

  • Να σταματήσει η λειτουργία του ευρωστρατηγείου στη Λάρισα.
  • Να μη διατεθεί καμία υποδομή που βρίσκεται στη χώρα μας και κανένας φαντάρος για την οργάνωση και το σχεδιασμό πολεμικών επιχειρήσεων της ΕΕ και του ΝΑΤΟ

 

Κοινωνικά
Πολιτικά