25410 77132 όλο το 24ωρο για όλους τους πολίτες.Δεν άντεξε το αντιπλημμυρικό του Δασαρχείου. Προκλήθηκαν προβλήματα στα Κιμμέρια.

Στον οικισμό Κιμμερίων έχουν στραμμένη την προσοχή Δήμος και Αντιπεριφέρεια Ξάνθης καθώς ένα αντιπλημμυρικό έργο του Δασαρχείου, σε ρέμα, στον ορεινό περιφερειακό δρόμο δεν άντεξε την πίεση του νερού με αποτέλεσμα να σπάσει και να μεταφερθούν φερτές ύλες, λάσπη και νερό στα Κιμμέρια.

Εντός της πόλης τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν αντιμετωπίστηκαν άμεσα από τις αρμόδιες αρχές.

Οι υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης-πολιτική προστασία, ΔΕΥΑΞ, τεχνική υπηρεσία- της Αντιπεριφέρειας και του Δασαρχείου από νωρίς το πρωί βρίσκονται στην περιοχή προσπαθώντας να επισκευάσουν το έργο ενώ επιτόπου έσπευσαν ο Δήμαρχος Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος , ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ και υπεύθυνος της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας του Δήμου Μανώλης Τσέπελης.

Στο τηλέφωνο 25410-77132 καθόλη τη διάρκεια του 24ωρου μπορούν να απευθύνονται οι δημότες του Δήμου Ξάνθης ώστε να παρεμβαίνουν τα συνεργεία της ΔΕΥΑΞ στην περίπτωση προβλημάτων από την βροχόπτωση.

Ακούστε τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ, Μ.Τσέπελη να αναφέρεται στο θέμα που από το τα ξημερώματα δημιούργησε προβλήματα στα Κιμμέρια.

 

03.09.14 ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑΞ by Radio899 on Mixcloud

 
Κοινωνικά