"Δεν είμαστε δεδομένοι": Οι απόστρατοι της Ξάνθης στο αυριανό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

Το παράρτημα Ξάνθης της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) θα συμμετάσχει , μαζί με άλλες  Ενώσεις  εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, στην πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή, 5/9/2014 και ώρα 18:00 στον Λευκό Πύργο, ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον  Πρωθυπουργό της Χώρας.

 Απευθυνόμενη προς τα μέλη της η Ε.Α.Α.Σ – Ξάνθης επισημαίνει: "Δεν υπάρχει χρόνος για ολιγωρία και εφησυχασμό. Η αξιοπρέπεια μας τσαλακώθηκε η στοχοποίησή μας ολοκληρώνεται με τεράστια αρνητικά αποτελέσματα, όχι μόνο για μας και τις οικογένειές μας, αλλά και για αυτήν την ίδια την Πατρίδα μας.

Το σύνθημα μας είναι   << ΟΛΟΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ>> την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου για να το καταλάβουν οι χρόνια  εμπαίζοντες μας, ότι

<< ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ >>!!!

Η μετακίνηση θα πραγματοποιηθεί με μισθωμένο λεωφορείο, με ώρα αναχώρησης τις15:00 από τα ΚΤΕΛ Ξάνθης.

Για τους λόγους που τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων κατεβαίνουν στους δρόμους, μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Ξάνθης κ. Γεώργιος Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε παράλληλα και σε μια σειρά άλλα θέματα που είτε δρομολογήθηκαν είτε σχεδιάζονται από της Ένωση, όπως η τοποθέτηση της μεγάλης σημαίας στο ύψωμα Αυγό, η ημερίδα της Ακαδημίας Αθηνών και του ΕΛΙΣΜΕ για τη Θράκη στις 23 Οκτωβρίου και το πρόγραμμα εκκλησιασμών στους Ιερούς Ναούς στα Πομακοχώρια της Ξάνθης.

Ακούστε τον πρόεδρο της ΕΑΑΣ Ξάνθης κ. Γεώργιο Γεωργιάδη.

 

 

04.09.14 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΑΑΣ by Radio899 on Mixcloud

Κοινωνικά
Πολιτικά