Ενημέρωση για τη νέα ΚΑΠ από Κοντό-Στυλιανίδη χθες στην Ξάνθη.

Αλέξανδρος Κοντός και Ευριπίδης Στυλιανίδης, πήραν πρωτοβουλίες για την ολοκληρωμένη   ενημέρωση των αγροτών για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική.

Στο ξενοδοχείο "Νατάσα" χθες Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, με έκδηλο το ενδιαφέρων των πολιτών που κατέκλυσαν την αίθουσα οι δύο Βουλευτές έδωσαν το στίγμα της ενημέρωσης και τα θέματα ανέλυσαν  ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτική Ανάπτυξης Δημήτρης Μελάς,  ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Κωνσταντίνος Σκιαδάς  και ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΣΕΓΕΣ Γιάννης  Κολυβάς.

" Η Θράκη είναι η πρώτη περιοχή της χώρας που ενημερώνεται για τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται από τη νέα ΚΑΠ και η πρόταση που κατέθεσε η Ελληνική πλευρά επεξεργάστηκε κατάλληλα ώστε με αυτήν να προασπίζονται τα συμφέροντα της Ελλάδας" σημείωσε ο Αλέξανδρος Κοντός, ενώ αναφέρθηκε στο πρακτικό ενδιαφέρον που δείχνουν νέοι αγρότες, αλλάζοντας το τοπίο στη χώρα και δίνοντας μια ξεχωριστή δυναμική στη Γεωργία.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, κατέδειξε την ανάγκη ορθής ενημέρωσης των αγροτών και κυρίως των νέων αγροτών με στόχο τη δημιουργία αναπτυξιακού περιβάλλοντος στον πρωτογενή τομέα.

 

Κοινωνικά
Οικονομικά
Πολιτικά