Εμπλουτίζονται με νέες δράσεις τα παιδικά τμήματα του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης/ Συνεχίζονται οι εγγραφές

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου συνεχίζονται οι εγγραφές στα παιδικά τμήματα που θα λειτουργήσουν τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.

Και φέτος η μέριμνα του Ιδρύματος είναι να συνεχίσει την εδώ και χρόνια προσφορά του προς την τοπική κοινωνία με γνωστικά αντικείμενα που αποδεδειγμένα συμβάλλουν στην ισορροπημένη κοινωνικοποίηση των παιδιών και την δημιουργική παιδαγωγική ενασχόληση τους.

Εδώ και χρόνια το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης προσάρμοσε τις οικονομικές απαιτήσεις λειτουργίας όλων των εργαστηρίων και τμημάτων στις ανάγκες της εποχής, μειώνοντας τα δίδακτρα και παρέχοντας ειδικές τιμές σε πολλές περιπτώσεις. Με το ίδιο σκεπτικό συνεχίζει και φέτος χωρίς να προχωρά σε ‘εκπτώσεις’ στην κάλυψη των αναγκών της τοπικής κοινωνίας και ανταποδίδοντας μέσω υπηρεσιών που προσφέρει δωρεάν στους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες, όπως π.χ. με τη λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου έκθεσης και αρχαίων ελληνικών.

Ο διευθυντής του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης κ. Σοφιανός Ουτατζής, ενημέρωσε σήμερα για το σύνολο των παιδικών εργαστηρίων που θα λειτουργήσουν στο Ίδρυμα και για τις υπηρεσίες που θα προσφέρουν ενώ η υπεύθυνη του τμήματος σύγχρονου και μοντέρνου χορού κ. Ζωή Χατζηευαγγέλου και η υπεύθυνη του εργαστηρίου δημιουργικής και εικαστικής έκφρασης κ. Πατρωνίδου Γεωργία, αναφέρθηκαν στα νέα δεδομένα που από φέτος θα ισχύσουν στα τμήματα τους.

Ακούστε τη συνέντευξη.

Τοπικά