Με ανανεωμένα τα τμήματα ενηλίκων ξεκινά τη νέα χρονιά το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης

Με στόχο να εξειδικεύσει τις γνώσεις όσων ασχολούνται με πράγματα που αγαπούν αλλά και να βοηθήσει εκείνους που θέλουν να κατασταλάξουν κάπου ακόμη και επαγγελματικά, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης ξεκινά τη λειτουργεία των τμημάτων ενηλίκων στις 6 Οκτωβρίου.

Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά στο σύνολο των τμημάτων ( ξυλογλυπτικής, ψηφιακής φωτογραφίας, ζωγραφικής, αγιογραφίας, βιβλιοδεσίας,  ιστορίας της τέχνης, πλεξίματος- κεντήματος, αυτογνωσίας, εικαστικής απόδρασης, κοσμήματος , αρχαίων ελληνικών –ιστορίας και λαογραφίας Θράκης κ.α.) συνεχίζονται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Και φέτος το Ίδρυμα προχώρησε στην κατάρτιση του εκπαιδευτικού του προγράμματος με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών της τοπικής κοινωνίας, τόνισε μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου, ο διευθυντής του κ. Σοφιανός Ουτατζής, ο οποίος παρουσίασε το σύνολο των τμημάτων και των αντικειμένων τους ενώ οι υπεύθυνοι των τμημάτων: Ιστορίας της Τέχνης κ. Βασίλης Μακέδος, αυτογνωσίας κ. Σταυρούλα Σεχλίδου και κεντήματος – πλεξίματος κ. Ελευθερία Δημητροπούλου αναφέρθηκαν στη δουλειά που θα γίνει φέτος στις ομάδες τους.

Ακούστε τη συνέντευξη

Τοπικά