Με 11 αθλητές "Ο Μιρμάνης" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις 8 και 9 Νοεμβρίου. Η Ηλιάδης: Τα παιδιά έχουν δουλέψει σκληρά και θα φέρουν διακρίσεις.

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ξάνθης "Ο Μιρμάνης" με ένδεκα αθλητές του θα παρουσιαστεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης Άνω Λιοσίων το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου για να διεκδικήσει την καλύτερη απόδοση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών 2014.

Ο Προπονητής Ηλίας Ηλιάδης είναι πολύ αισιόδοξος για τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα σημειώνοντας χαρακτηριστικά: " Τα περισσότερα παιδιά που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών 2014 έχουν ήδη σημαντικές διακρίσεις. Η αισιοδοξία μου ακόμη και για χρυσά βασίζεται στο ρεαλιστικό γεγονός ότι αυτά τα παιδιά έχουν δουλέψει σκληρά για μεγάλο χρονικό διάστημα, με πειθαρχία και αυταπάρνηση. Ήρθε η ώρα να απολαύσουν τους καρπούς των κόπων τους. Πραγματικά από την ψυχή μου τους εύχομαι καλή επιτυχία και θα είμαι δίπλα τους στις προσπάθειες που καταβάλουν με την ψυχή τους."

Όλη η Ξάνθη σίγουρα εύχεται στους αθλητές καλή επιτυχία καθώς αρκετές φορές έχουν κάνει γνωστή την Ξάνθη μας στο Πανελλήνιο αλλά και σε όλη την Υδρόγειο.

Αθλητικά
Κοινωνικά