Σε επετειακή εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Θεσσαλονίκης συμμετέχει το Λύκειο της Ξάνθης/ Άρχισαν οι προετοιμασίες για τη γειτονιά του Αϊ- Βασίλη

Στην πανηγυρική εκδήλωση για τη συμπλήρωση 74 ετών από την ίδρυση του Λυκείου Ελληνίδων Θεσσαλονίκης – ένα από τα παλιότερα Λύκεια σε όλη τη χώρα- προσκλήθηκε το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Κήπων της Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα στις 19:00 και ήδη 55 χορευτές του Λυκείου της Ξάνθης προετοιμάζονται για την 20λεπτη παράσταση-παρουσίαση  χορών από όλη τη Θράκη. Στην εκδήλωση μετέχει μέσω του Λυκείου της Ξάνθης το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης, καθώς ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Μιχάλης Λομβαρδέας, μετά από αίτημα του Λυκείου Ξάνθης, θετικά ανταποκρινόμενος, διέθεσε τον Τηλέμαχο Αρναούτογλου για να συμβάλλει στην παράσταση-παρουσίαση.

Η επιλογή του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης να παρουσιάσει τη παράδοση της περιοχής στην επετειακή εκδήλωση του Λυκείου Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στα 54 συνολικά που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, αποτελεί τιμή και αναγνώριση του έργου και της προσφοράς του ακριτικού μας Λυκείου.

Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης, για την προετοιμασία της γειτονιάς του Αϊ- Βασίλη και του φετινού Ανταμώματος αλλά και για τη δική του επετειακή εκδήλωση το διήμερο 15-16 Νοεμβρίου με αφορμή τη συμπλήρωση 14 χρόνων λειτουργίας του τμήματος CAPOEIRA, μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης κ. Ευτέρπη Στάντσιου.

Ακούστε τη συνέντευξη.

Πολιτιστικά
Τοπικά