Γ.Κολλάρος: η κοινωνία άρχισε να αντιδρά στις πολιτικές ‘σωτηρίας’/ Η αυτοδιοίκηση οφείλει να σταθεί στο πλευρό της

Ενθαρρυντικό μήνυμα η μαζική συμμετοχή στην τελευταία απεργιακή κινητοποίηση, εκτιμά ο επικεφαλής της ‘Λαϊκής Συσπείρωσης ‘ στο Δήμο Ξάνθης, κ. Γιώργος Κολλάρος, επισημαίνοντας πάντως ότι και ο κόσμος της αγοράς- οι αυτοαπασχολούμενοι- οφείλει να συμπαραταχθεί στο πλευρό των ανέργων και των εργαζόμενων αφού τα αιτήματα είναι κοινά.

Υπογράμμισε επίσης ότι και η αυτοδιοίκηση, παρά τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλείται να λειτουργήσει, πρέπει επίσης να σταθεί αλληλέγγυα στα αιτήματα των δημοτών καθώς είναι ο θεσμός που καλείται σήμερα από την ίδια την κοινωνία να διατηρήσει την κοινωνική συνοχή.

Παράλληλα σχολίασε την πολιτική και οικονομική επικαιρότητα των ημερών και κάλεσε τους Ξανθιώτες να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση, που διοργανώνουν η τομεακή επιτροπή του ΚΚΕ Ξάνθης και η ΚΝΕ για τα Δεκεμβριανά του 1944, με ομιλητή τον καθηγητή σύγχρονης ιστορίας του Α.Π.Θ. κ. Γιώργο Μαργαρίτη, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, στις 20:00 στο αμφιθέατρο ΠΡΟΚΑΤ της Πολυτεχνικής Σχολής.

Ακούστε τον κ. Κολλάρο.

 

01.12.14 ΚΟΛΛΑΡΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ by Radio899 on Mixcloud

 

Σύνταξη : Κυριακή Οικονόμου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

 

Πολιτικά