Χ. Δημαρχόπουλος : " Ο Δήμος αρωγός στις προσπάθειες που προάγουν την αξία της συνεργασίας, της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήριά τόσο στον αθλητικό πολιτιστικό σύλλογο «XanhtiRunners, για τη επιτυχή διοργάνωση του 1ου  Δημοκρίτειου Ημιμαραθώνιου Δρόμου όσο και στους αθλητές που τίμησαν με την συμμετοχή και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την εν λόγω αθλητική διοργάνωση, αφού πάνω από 1.500 άτομα, από όλες τις ηλικίες έλαβαν μέρος σε αυτήν.

Τα συγχαρητήρια  και την ευγνωμοσύνη εξέφρασε επίσης προς όλους όσους στήριξαν την ανωτέρω προσπάθεια, εθελοντές φορείς κλπ.

Ο κ. Δήμαρχος δήλωσε ότι ο Δήμος Ξάνθης θα στέκει πάντα αρωγός  και θα στηρίζει τέτοιου είδους προσπάθειες οι οποίες  προάγουν την αξία της  συνεργασίας, της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας.

Εξάλλου όπως ήδη είχε δηλώσει στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος   αναγνωρίζει στην πολύ ενδιαφέρουσα αυτή προσπάθεια, την ανάγκη  έκφρασης  εκατοντάδων συμπολιτών μας  που καθημερινά λειτουργούν ως δρομείς και περιπατητές, σε πάρκα, πλατείες, δρόμους, λόφους και βουνά, σημειώνοντας τα οφέλη της δια βίου άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι ο Δήμος Ξάνθης θα δίνει το παρών πάντα και θα στέκεται αρωγός σε τέτοιου είδους διοργανώσεις.

Σύνταξη: Παναγιώτα Χατζηθεοδώρου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά