"Ανοιχτή Επιτροπή Συλλόγων και Πολιτών ενάντια στις Απολύσεις, την Ανεργία και τα κλεισίματα" Σήμερα στις 15:30 στα δικαστήρια για μια ρεαλιστική άποψη.

Η τελευταία συνάντηση με αντικείμενο τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς από την ανοιχτή Επιτροπή Συλλόγων και Πολιτών ενάντια στις Απολύσεις, την Ανεργία και τα κλεισίματα"
έγινε την Δευτέρα 3/11/2014.

Εκεί είχε κριθεί απαραίτητο να μαζευτούν όλοι ξανά με σκοπό την ενημέρωση, διότι από πέρυσι πολλά άλλαξαν και μάλιστα προς το χειρότερο. Ωστόσο το πράγμα δεν προχώρησε (για λόγους έξω από τον έλεγχό αυτών που το προσπάθησαν).Παρόλα αυτά, σε τυχαίες συναντήσεις μεταξύ των μελών  πάντα υπήρχε η άποψη ότι κάτι πρέπει να γίνει.

Το Σάββατο ρίχτηκε η ιδέα να ξεκινήσουμε ανάποδα, πρώτα να μαζευτούν τα μέλη στα δικαστήρια για να αποκτήσουν μια εικόνα και μετά να οργανώσουν την ενημερωτική συνάντηση (με κάποιον από τον δικηγορικό σύλλογο).

Οπότε την Τετάρτη 3/12 και ώρα 15:30 όσοι μπορέσουν ας έρθουν στα δικαστήρια με σκοπό καταρχήν να δούμε όλοι  τι γίνεται (η διαδικασία ξεκινά στις 16:00).

"Υποθέτουμε  ότι εκεί επιτόπου θα αναθέσουμε σε κάποιους από μας την διοργάνωση της ενημερωτικής συνάντησης που πρέπει ούτως ή άλλως να κάνουμε προτού αποφασίσουμε για οποιαδήποτε δράση." καταλήγει η ανακοίνωση της Ανοιχτής Επιτροπής Συλλόγων και Πολιτών ενάντια στις Απολύσεις, την Ανεργία και τα κλεισίματα.

 

Κοινωνικά
Πολιτικά