Έρχεται σήμερα στις 18:30 ο Αη Βασίλης και θα μείνει έως τις 31 Δεκεμβρίου στην Πλ. Δημοκρατίας.

Το Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, τον Δήμο Ξάνθης και το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης όπως και με τη συμμετοχή των Πολιτιστικών Συλλόγων, αλλά και την συνδρομή πολιτών, επιχειρήσεων και εταιριών της περιοχής μας, οργανώνει και φέτος στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης μια γωνιά ψυχαγωγίας και συμμετοχής των συμπολιτών μας από 5 έως 31/12/2014.

Το Ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης "Όμορφη Πόλη 89,9" και φέτος ετοίμασε το ηχητικό υλικό επικοινωνίας του "θεσμού" τόσο για τα εγκαίνια όσο και για τη διάρκεια των εκδηλώσεων έως τις 31 Δεκεμβρίου, καθώς και τα ηχητικά που  ψυχαγωγούν και  ενημερώνουν τους πολίτες στην κεντρική πλατεία, σε μια άψογα δημιουργική συνεργασία με τους διοργανωτές,  εστιάζοντας στην αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό που τόσο ανάγκη έχουμε σήμερα, όση είναι και η αξία τους διαχρονικά.

Εκτός από τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα της και τον οικονομικό της σκοπό, τη συγκέντρωση χρημάτων για τη συμβολική ανακούφιση συμπολιτών και κοινωνικών δομών, αποτελεί και γωνιά εθελοντισμού, προσφοράς και αλληλεγγύης.

"Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της μεγάλης μας γιορτής «ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ AΗ ΒΑΣΙΛΗ» την Παρασκευή, 05/12/2014 και ώρα 18:30 στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης. Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μας."

σημειώνουν στην πρόσκλησή τους οι διοργανωτές.

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Καλλιτεχνικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά