Στην Εθνική Επιτροπή Ειρήνης εξελέγη ο Γ.Κολλάρος/Ενημέρωση και για τη δράση της Λαϊκής Επιτροπής στην Ξάνθη

Μέλος της Εθνικής Επιτροπής της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και την Ειρήνη εξελέγη το Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια των εργασιών του 17ου  πανελληνίου συνεδρίου, ο Γιώργος Κολλάρος.

Στόχος της επιτροπής είναι η διατήρηση της μαζικότητας του φιλειρηνικού κινήματος στην Ελλάδα με τη συμμετοχή ακόμη περισσότερων νέων ανθρώπων αλλά και η επιβίωση της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και την Ειρήνη στα χρόνια της δημοσιονομικής προσαρμογής στην Ελλάδα καθώς όλες οι συλλογικότητες υποχρεώνονται πλέον – ανεξάρτητα από το έργο και τις υπηρεσίες που προσφέρουν- να τηρούν λογιστικά βιβλία και φυσικά να φορολογούνται.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Ξάνθης και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Ελληνικής Επιτροπής, ζήτησε από τους συμπολίτες να στηρίξουν την τριμηνιαία έκδοση –ποικίλης ύλης- που τα τελευταία χρόνια εκδίδει η Ελληνική Επιτροπή Ειρήνης ώστε παράλληλα με τις παραστάσεις που γίνονται για το θέμα στο υπουργείο Οικονομικών , να στηριχθεί το έργο της.

Παράλληλα ενημέρωσε ότι στην Ξάνθη θα ενεργοποιηθεί ακόμη περισσότερο με νέες δραστηριότητες η τοπική επιτροπή το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η Λαϊκή Επιτροπή Ξάνθης

Οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις είναι το μείζον θέμα το οποίο καλείται να διαχειριστεί αυτές τις ημέρες η λαϊκή Επιτροπή Ξάνθης. Ήδη δύο οικογένειες συμπολιτών ήρθαν αντιμέτωπες με το πρόβλημα για το οποίο απευθύνθηκαν στη λαϊκή Επιτροπή αφού είχαν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες. Παρά το γεγονός ότι και για αυτές τις περιπτώσεις επιχειρεί να βρει τρόπο παρέμβασης η Λαϊκή Επιτροπή, ο κ. Κολλάρος ζήτησε από τους συμπολίτες που αντιμετωπίζουν τέτοια ζητήματα να ειδοποιούν έγκαιρα την Επιτροπή ώστε η διαχείριση να είναι και αποτελεσματική.

Το δεύτερο, επίσης μείζον, ζήτημα στο οποίο γίνονται σε εβδομαδιαία βάση παραστάσεις της Λαϊκής Επιτροπής στη ΔΕΗ, έχει να κάνει με την αδυναμία πληρωμής των λογαριασμών ρεύματος από πολλούς συμπολίτες.

Ακούστε τον κ. Γ.Κολλάρο.

08.12.14 ΚΟΛΛΑΡΟΣ by Radio899 on Mixcloud

Σύνταξη : Κυριακή Οικονόμου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά