Β.Ιωαννίδης: το διήμερο salsa Montana στη Σταυρούπολη θα έχει συνέχεια

Μετά την …επικύρωση των αντοχών και της άρτιας τεχνικής από τη συμμετοχή των μελών του εργαστηρίου salsa/latin της ΦΕΞ σε εκδήλωση για  το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, τον αστείρευτο ενθουσιασμό και την αγάπη των χορευτών του εργαστηρίου όπως παρουσιάζεται με εκδηλώσεις στους μεγάλους –και όχι μόνο- πολιτιστικούς θεσμούς της πόλης, ήρθε και η δικτύωση με ομάδες και εργαστήρια χορών salsa και latin από όλη τη Βόρεια Ελλάδα!

Mε τη συμμετοχή 100 χορευτών από όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ και τη Θεσσαλονίκη και με απόλυτη οργανωτική επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Σταυρούπολης Ξάνθης, το Σαββατοκύριακο 29-30 Νοεμβρίου, το διήμερο Salsa Montaňa Weekend που διοργάνωσε το Εργαστήρι Latin/Salsa της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης.

Επίκεντρο  της εκδήλωσης ήταν το ξενοδοχείο ΝΕΜΕΣΙΣ που φιλοξένησε υποδειγματικά τους επισκέπτες και τους Ξανθιώτες συμμετέχοντες και όπου πραγματοποιήθηκαν  σεμινάρια και πάρτυ πρακτικής εξάσκησης  με την καθοδήγηση και τη διδασκαλία των Βασίλη Μαραπίδη και Πωλίνας Ρούλα καθώς καθώς και  του Βασίλη Ιωαννίδη. 

Οι συμμετέχοντες φιλοξενήθηκαν στις ξενοδοχειακές μονάδες της ευρύτερης περιοχής και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν αρκετά καλά, εκτός από τις δράσεις της ΦΕΞ, και την ορεινή περιοχή της Ξάνθης, για την οποία εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους.

Το επίπεδο της συνάντησης ήταν ιδιαίτερα υψηλό, όπως και η διάθεση και το κέφι όλων των συμμετεχόντων σε ένα αξέχαστο διήμερο. Οι διοργανωτές αλλά και οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού για τη δεύτερη διοργάνωση, που φιλοδοξούν να καταστήσουν θεσμό για τους χορευτές Latin της Βόρειας Ελλάδα.

Ήταν ένας ακόμη κρίκος της διαρκούς συνεργασίας και αλληλεπίδρασης των μελών της ΦΕΞ με τους χορευτές του Latin στη Βόρεια Ελλάδα, σε πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας με κοινό στόχο  τη διάδοση της Λατινοαμερικάνικης κουλτούρας.

Ο δάσκαλος του εργαστηρίου κ. Βασίλης Ιωαννίδης, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου ‘Τα Νέα της Πόλης’, αναφέρθηκε στο επιτυχημένο εγχείρημα του διημέρου, ενημέρωσε για το χριστουγεννιάτικο πάρτυ του εργαστηρίου και για τους επόμενους στόχους του εργαστηρίου και των μελών του.

Ακούστε τον κ. Β.Ιωαννίδη.

 

09.12.14 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ by Radio899 on Mixcloud

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Καλλιτεχνικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά