Α.Σαββίδης: Το Ποτάμι διεκδικεί την τρίτη διερευνητική εντολή

Καταλυτικό ρόλο στην πολιτική συναίνεση ώστε να επέλθει η σταθερότητα στο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της χώρας, διεκδικεί να διαδραματίσει το Ποτάμι στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, δηλώνει ο περιφερειακός συντονιστής του κόμματος κ. Άρης Σαββίδης, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου ΄Τα Νέα της Πόλης’.

Ο κ. Σαββίδης παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στην εκλογική περιφέρεια Ξάνθης τονίζοντας ότι είναι στο σύνολο τους συμπολίτες που εκπροσωπούν επάξια την τοπική κοινωνία σε όλους τους τομείς.

Σε ότι αφορά το στόχο του Ποταμιού να καταστεί η τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη στην Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, υποστηρίζει: ‘ η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει να κυβερνάται από το γνωστό κομματικό κράτος. Το Ποτάμι, όπως έχει εξηγήσει ο επικεφαλής του , δεν διεκδικεί κυβερνητικές θέσεις αλλά επιδιώκει μπαίνοντας δυνατό στη Βουλή να αποτρέψει την κατάληψη κρατικών και κυβερνητικών θέσεων από κομματικά στελέχη που αρνούνται κάθε μεταρρυθμιστική αλλαγή και να επιβάλλει την τοποθέτηση άξιων και έντιμων συμπατριωτών μας που μπορούν να οδηγήσουν τη χώρα στην μετά το μνημόνιο εποχή με προοπτικές.

Ακούστε τον κ. Α.Σαββίδη.

 

 

12.01.15 ΑΡΕΤΑΙΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ Γ.Γ.ΠΟΤΑΜΙ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ) by Radio899 on Mixcloud

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκλογές 2012
Πολιτικά