Ανοίγουμε την κάλπη την Κυριακή λίγο πριν τις 19:00.

Ανοίγουμε την Κυριακή την κάλπη στο ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης, με τον ίδιο τρόπο, με την ίδια μέθοδο, όπως τα τελευταία 20 χρόνια στις εκλογικές αναμετρήσεις των Αυτοδιοικητικών, Εθνικών εκλογών, όπως και στις εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο.

Η ομάδα του Ραδιοφώνου του Δήμου Ξάνθης, ενεργοποιώντας όλο το προηγούμενο διάστημα κατά την προεκλογική περίοδο έναν σημαντικό αριθμό πολιτών, που τους δόθηκε η δυνατότητα να εκφραστούν και να διατυπώσουν ερωτήσεις σε υποψήφιους Βουλευτές και κόμματα, τους έχει τώρα αρωγούς στην προσπάθειά της στην καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

Στους ραδιοθαλάμους του Δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης, πολίτες και πολιτικοί, υποψήφιοι Βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων, θα μας μιλήσουν για τις εμπειρίες τους σε αυτή τη σύντομη προεκλογική περίοδο, για τα ζητήματα που αντιμετώπισαν και κλήθηκαν να διαχειριστούν, για τις  αξιοσημείωτες  απρόσμενες καταστάσεις που έζησαν, αλλά και τον πρώτο σχολιασμό των αποτελεσμάτων έτσι όπως θα έρθουν στα χέρια μας στις 19:00 από τη μέτρηση της ψήφου στην κάλπη.

Τα πλεονεκτήματα της μετάδοσης, από το πλέον ευέλικτο μέσο, το ραδιόφωνο, προφανή και για τους ανθρώπους που δεν θα έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται στην πολυθρόνα τους απέναντι από την οθόνη, αλλά και για όλους εκείνους που επιζητούν τη μεστή, ουσιαστική ενημέρωση, μας "θυμίζει"  ο πρόεδρος του Δημοτικού ραδιοφώνου, Μιχάλης Λομβαρδέας, που έδωσε το σύνθημα για να στηθούν τα μικρόφωνα την Κυριακή στις 19:00 στην "Όμορφη Πόλη 89,9".

Το ενδιαφέρον για τις εκλογές από ολόκληρη την υδρόγειο.

Το βλέμμα όλων στις εθνικές εκλογές στην Ελλάδα. Τα συγκριτικά στοιχεία που δίνει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Προβολής το αποδεικνύουν.

Η Γενική Γραμματεία παρέθεσε μάλιστα συγκριτικά στοιχεία για τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους των αυριανών εκλογών και εκείνων του Μαΐου του 2012:

Διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι:   876 τώρα - 649 στις εκλογές του 2012
Ξένοι δημοσιογράφοι:                  497 τώρα  - 298 στις εκλογές του 2012
Ανταποκριτές ξένου Τύπου:         148 τώρα  -  100στις εκλογές του 2012
Έλληνες δημοσιογράφοι:              231 τώρα  - 251 στις εκλογές του 2012
Χώρες:                                             45 τώρα  -   44 στις εκλογές του 2012
Πρακτορεία Ειδήσεων:                    27 τώρα  -   31 στις εκλογές του 2012
Τηλεοπτικά κανάλια:                     100 τώρα  -    66 στις εκλογές του 2012
Ραδιοφωνικοί σταθμοί:                    27 τώρα  -   31 στις εκλογές του 2012
Εφημερίδες:                                     84 τώρα   -   85 στις εκλογές του 2012

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκλογές 2012
Πολιτικά
Τοπικά