Δημήτρης Σαλτούρος-ΠΑΣΟΚ, Κωνσταντίνος Μαλάκης-ΝΔ. Στον απόηχο της Κάλπης. Ευχαριστούμε και δηλώνουμε....

Οι Βουλευτές που έκαναν τον αγώνα τους αλλά δεν κατάφεραν να εκλεγούν ευχαριστούν τους πολίτες και δηλώνουν :

Ο Δημήτρης Σαλτούρος:

"Η Ξάνθη, κόντρα στο ρεύμα, παρά τον πόλεμο, έδωσε την εντολή της. Το ΠΑΣΟΚ είναι στον τόπο μας η τρίτη - εκλογικά - δύναμη.

            Σε πανελλαδικό επίπεδο να είστε σίγουροι ότι σύντομα πολλοί θα προσγειωθούν απότομα στην πραγματικότητα. Με τα ψέμματα δεν πας μακριά δυστυχώς.

            Εμείς θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε την αλήθεια. Και να παλεύουμε ενάντια στην καταστροφή.

            Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με τίμησαν στην κάλπη με την εμπιστοσύνη τους. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

            Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας εκείνους που παρά το ότι δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, έδειξαν με τον τρόπο τους αφενός την εκτίμησή τους αφετέρου την ειλικρινή διάθεση για συμπόρευση και κοινό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

            Είμαι σίγουρος ότι το μέλλον της δημοκρατικής παράταξης είναι λαμπρό. Τώρα που θα πέσουν οι μάσκες, αυτό που θα συνεχίσει να λάμπει θα είναι τα καθαρά πρόσωπα."

Ο Κωνσταντίνος Μαλάκης :

"Για τη μεγάλη μας παράταξη η μάχη χάθηκε αλλά ο αγώνας μας συνεχίζεται. Σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου για τη συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη προεκλογική περίοδο στην οποία δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα όσους στήριξαν την υποψηφιότητά μου και τις ιδέες που με καθοδήγησαν σε αυτή τη μάχη. Οι αγώνες για την ισχυρή Ελλάδα έχουν επιτυχίες και αποτυχίες αλλά δεν επιλέγουμε τα εύκολα ή τα δύσκολα για να προσπαθήσουμε . Η Νέα Δημοκρατία δεν φοβήθηκε ποτέ να αγωνιστεί για την χώρα αλλα και να πει την αλήθεια χωρίς αυταπάτες γιατί είναι η μοναδική υπεύθυνη πολιτική δύναμη.

Το ίδιο και στο δικό μας έντιμο και καθαρό αγώνα που ολοκληρώθηκε αφήνοντας  ανάμικτα συναισθήματα. Λύπη για την ήττα της μεγάλης μας παράταξης και χαράς για την συμπαράσταση στον αγώνα μας και την ανταπόκριση του κόσμου.

Στον ίδιο ρυθμό θα συνεχίσω να εργάζομαι για το καλό της περιοχής μας και της μεγάλης παράταξης. Είμαστε περήφανοι για τον αγώνα μας, σεβόμαστε το αποτέλεσμα  και θα είμαστε παρόντες στις μεγάλες μάχες γιατί αποδείξαμε ότι έχουμε αίσθημα ευθύνης και αναλάβαμε το δύσκολο έργο να διασώσουμε τη χώρα από την καταστροφή.

Σας ευχαριστώ θερμά"

 

Εκλογές 2012
Πολιτικά