Γεωργία Ανδρέου-ΝΔ, Διαμαντής Σκουλαρίκης-ΑΝΕΛ, ευχαριστούν τους ψηφοφόρους και δηλώνουν τη συνεχή παρουσία τους.

Η Γεωργία Ανδρέου:

"Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον Ξανθιώτικο λαό που με τίμησε με την ψήφο του και μου έδωσε τις δυνάμεις να συνεχίσω τον ειλικρινή και συνεπή αγώνα μου για τα συμφέροντα του νομού μας. Υπόσχομαι να συνεχίσω με την ίδια και περισσότερη δύναμη να υπηρετώ το κοινό συμφέρον, δύναμη που εσείς μου δίνετε.

Το αποτέλεσμα των εκλογών για μένα προσωπικά είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο εάν αναχρονιστικές μεθοδεύσεις δεν συμμετείχαν στην αναχαίτιση της ανοδικής μου πορείας. Παρόλα αυτά όμως σας υπόσχομαι ότι είμαι στο πλευρό όλων ανεξαρτήτως, όπως ήμουν πάντοτε."


Ο Διαμαντής Σκουλαρίκης :

"Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους εσάς που ήσασταν δίπλα μου και με στηρίξατε με την ψήφο σας σ' αυτό το δύσκολο αγώνα.

Επίσης ευχαριστώ και όσους δεν με ψηφίσατε γιατί από εδώ και πέρα θα έχετε την ευκαιρία να με γνωρίσετε καλύτερα και να με στηρίξετε κρίνοντας το έργο μου στις επόμενες εκλογές.

Κατάφερα να έχω μια αξιοπρεπή εμφάνιση και να αναδειχθώ πρώτος σε ψήφους στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ στην ΞΑΝΘΗ.

Συγχαρητήρια στους συνυποψήφιους μου γιατί δώσαμε ένα δύσκολο αγώνα ενάντια σε ένα ολόκληρο σύστημα δημοσκόπων που μέχρι την  τελευταία στιγμή προσπαθούσαν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο με τα πολύ χαμηλά ποσοστά που μας δίνανε. Καταφέραμε να τους κερδίσουμε και να τους γελοιοποιήσουμε.

Συμμετέχουμε στην κυβέρνηση όπως είπαμε από την αρχή και είναι πλέον στο χέρι μας να αποδείξουμε ότι είμαστε όντως το ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΛΟ της πατρίδας μας.

Θα προσπαθήσω να είμαι δίπλα σας από οποιαδήποτε θέση. Είμαι νέος με όρεξη για πολλή δουλειά.  

Αγαπάω αφάνταστα την πατρίδα μου και την πόλη μου και το μόνο πραγματικά που πρέπει να κάνω είναι να σας το ΑΠΟΔΕΙΞΩ.

Ευχαριστώ όλα τα τοπικά ΜΜΕ για την φιλοξενία τους στις διάφορες εκπομπές τους και στον άψογο τρόπο που μου φερθήκανε καταλαβαίνοντας το τρακ μου λόγω της πρώτης επαφής μου με κάμερες μικρόφωνα κτλ."

Εκλογές 2012
Πολιτικά