Δήμος Ξάνθης. Όλοι μαζί στο ρυθμό του Καρναβαλιού. Πρωταγωνιστές σε διασκέδαση και φιλοξενία.

-Ο Μισός αιώνας δίνει άλλο αέρα στο Ξανθιώτικο Καρναβάλι.

-50 χρόνια θεσμός για την Ξάνθη που φέτος βάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά πρωταγωνιστεί στο Καρναβάλι για ολόκληρη την περιοχή εντός και εκτός συνόρων...

Θα αποδείξει η Ξάνθη για μία ακόμη φορά ότι είναι άψογα προετοιμασμένη για να δώσει, ποιότητα και ψυχαγωγία, ξέφρενους ρυθμούς και διασκέδαση, ήθη-έθιμα και παράδοση στο μοναδικό πάντρεμα για όλη την Ελλάδα θεσμό που αντιπροσωπεύει το Ξανθιώτικο καρναβάλι.

Θα αποδείξει η Ξάνθη για μια ακόμη φορά ότι γνωρίζει τα μυστικά της διασκέδασης και δίνει την ψυχή της στη φιλοξενία των επισκεπτών της.

Ο Δήμος Ξάνθης έδωσε τις κατευθυντήριες οδηγίες και αφομοίωσε ζωντανές, ουσιαστικές προτάσεις από την ψυχή του θεσμού, τους συλλόγους της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής που συμμετέχουν στο θεσμό, δίνοντας πνοή, ζωή, χρώμα, ανανέωση, δυναμική, μέλλον.

O Πρόεδρος του Δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης Μιχάλης Λομβαρδέας, προερχόμενος από τα Μέσα μαζικής Ενημέρωσης, έδωσε το σύνθημα και επιμελείται ο ίδιος προσωπικά τα μηνύματα επικοινωνίας του θεσμού φέτος για τα 50 χρόνια.

Συγχαρητήρια ανήκουν φυσικά στην ικανότατη ομάδα του Δήμου Ξάνθης που προσάρμοσε εμπνευσμένη από την αφίσα του 2015 και το έμβλημα του Δήμου, όπως παρουσιάστηκε στα κοινωνικά δίκτυα. Ελπίζουμε, αυτή η πετυχημένη  υπενθύμιση για τον θεσμό που πλημμυρίζει την Ξάνθη να παρουσιαστεί, βρίσκοντας τόπο  και στην κεντρική σελίδα του Δήμου Ξάνθης.

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Καρναβάλι
Τοπικά