Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου
Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου
Τα μνημόνια δεν έχουν αριστερή, δεξιά και κεντρώα ταυτότητα. Είναι ο θάνατος και όχι η θεραπεία των προβλημάτων της χώρας και της κοινωνίας, υποστηρίζει ο υποψήφιος βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας στην Ξάνθη και προσωρινός Συντονιστής της της τοπικής δομής του κόμματος κ. Δημήτρης Σελβιέρογλου.
Ο κ. Σελβιέρογλου μετέφερε την ανησυχία των αγροτών και κτηνοτρόφων της Ξάνθης με τους οποίους στελέχη της ΛΑΕ συναντήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στα πλαίσια περιοδειών σε όλο το Νομό αλλά και την ερήμωση οικισμών, όπως το Σέλερο που βρέθηκαν προχθές, του οποίου μεγάλο μέρος του πληθυσμού μετανάστευσε. Στον μακρύ δε κατάλογο των θυμάτων αυτής της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής συμπεριλαμβάνονται εργαζόμενοι χωρίς δικαιώματα με μισθούς πείνας, συνταξιούχοι με συντάξεις χαρτζιλίκι, μικρομεσαίοι επιχειρηματίες που συνθλίβονται ανάμεσα σε πάσης φύσεως φορολογία και στην κατάρρευση της κατανάλωσης με τα capital controls κ.ο.κ.
Το τρίτο μνημόνιο, σημείωσε όχι μόνο δεν δίνει απαντήσεις στην κραυγή αγωνίας της κοινωνίας αλλά αντιθέτως ισοπεδώνει ότι κατάφερε να μείνει, πέντε χρόνια τώρα, ακόμη όρθιο.
Ακούστε τον κ. Δημήτρη Σελβιέρογλου.
Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου
Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου



