Γιώργος Κασναφέρης και Πάνος Κορκόδειλος στον "Αθλητικό Παλμό" του Νεκτάριου Αμποβιανίδη

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και στην εκπομπή του Νεκτάριου Αμποβιανίδη "Αθλητικός Παλμός", φιλοξενήθηκαν την  Παρασκευής 09 Οκτωβρίου,ο tim manager  της Skoda Ξάνθη,  Γιώργος Κασναφέρης και ο Υπεύθυνος τύπου των Εθνικών ομάδων Πάνος Κορκόδειλος.


Ο κ. Κασναφέρης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε διεξοδικά  στην έως τώρα πορεία της ομάδας της Ξάνθης,  έπειτα από τις 6 πρώτες αγωνιστικές.

Η  συνέχεια του πρωταθλήματος είναι αυτή που έχει τώρα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, σημείωσε χαρακτηριστικά,  τονίζοντας ότι η προσπάθεια που καταβάλει ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Πανόπουλος και η διοίκηση της ομάδας, σε δύσκολους οικονομικά καιρούς, να κρατά την ομάδα σε υψηλό επίπεδο, είναι αξιέπαινη και αδιαμφισβήτητη.

Ο Γιώργος Κασναφέρης μίλησε επίσης  για την μικρή προσέλευση στο γήπεδο,  ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πορεία της Εθνικής ομάδας.

 

09 10 2015 Γιώργος Κασναφέρης by Radio899 on Mixcloud

 

 


Από την πλευρά του ο κ. Κορκόδειλος,  τόνισε την σημαντικότητα του αγώνα της Εθνικής Ελπίδων στην Ξάνθη την Τρίτη,  κόντρα στην Πορτογαλία, σχολίασε   τις άριστες εγκαταστάσεις της Ξανθιώτικης ΠΑΕ,  αλλά και τους λόγους που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν  αγώνες της Εθνικής Ανδρών στην Περιφέρεια.

09 10 2015 Παναγιώτης Κορκόδειλος by Radio899 on Mixcloud

 

Σύνταξη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Τοπικά