Εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια είναι η απάντηση του Δημάρχου Ξάνθης κ. Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου στο χθεσινό δελτίο τύπου της παράταξης «Κοινωνία Δημοτών».

Εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια είναι η απάντηση του Δημάρχου Ξάνθης          κ. Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου στο χθεσινό δελτίο τύπου της παράταξης «Κοινωνία Δημοτών».

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κάνει λόγο για αήθη προσωπική επίθεση εναντίων του, καθώς και άλλων στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

Το δελτίο Τύπου είναι το εξής:

«Εξ’ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια …

Η πολιτική σας καθίζηση επέφερε και την παραβίαση από μέρους σας, κάθε κανόνα  πολιτικού πολιτισμού και ευπρέπειας.

Η σημερινή αήθης επίθεση που εξαπολύετε στο πρόσωπό μου, ως Δημάρχου της Ξάνθης, εκθέτει τον συντάκτη που την υπογράφει.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν με πτοεί η κατ’ εξακολούθηση στοχοποίησή μου.

Είναι σαφές ότι στη ζωή τους κάποιοι θητεύουν στο πεδίο της προσφοράς και κάποιοι στο πεδίο της ανυπαρξίας, της παραπληροφόρησης, της συκοφάντησης και των ύβρεων. 

Φαίνεται πως η συνεχής συρρίκνωσή σας, έχει αμβλύνει τις ευαισθησίες και έχει υποβαθμίσει τα πολιτικά κριτήρια για μια δημιουργική κριτική.

Εδώ φτάσατε! Να στοχοποιείτε και να συκοφαντείτε τους πάντες. Κρίμα να χάνετε την ευπρέπειά σας. Κρίμα να στερείστε από επιχειρήματα και να καταφεύγετε στην λάσπη, στις ύβρεις και στα ψεύδη. Κρίμα να εμπλέκετε εσείς σήμερα, πρώην και νυν στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.  

Ο πανικός σας αναδεικνύει στρατηγικές που έχουν αμετάκλητα καταδικασθεί από τους δημότες.

Σε ποια κοινωνία απευθύνεστε; Ποιος υποτιμά τη νοημοσύνη και τη μνήμη των πολιτών της Ξάνθης;

Η απάντηση είναι προφανής.

Συνεχίζετε δυστυχώς εξ’ ιδίων να κρίνετε τα αλλότρια…

Αδυνατούμε να σας παρακολουθήσουμε και σας επιστρέφουμε τις ύβρεις.  Οφείλετε το ελάχιστο, να ζητήσετε συγνώμη.

Η  παράταξης «Κοινωνία Δημοτών» στο χθεσινό δελτίο τύπου που εξέδωσε και το οποίο χαρακτηρίζεται ψευδές και συκοφαντικό από το Δήμαρχο Ξάνθης, μεταξύ άλλων ισχυρίζεται :

 

«Δεν είναι εύκολο πράγμα να παραδέχεσαι ότι ο Δήμος Ξάνθης είναι μπάχαλο.

Δεν είναι εύκολο πράγμα να καταγγέλλεις τους προκατόχους σου για τις παραλείψεις τους (και όχι «παραλήψεις» τους δάσκαλε που δίδασκες), που τόσα χρόνια καταγγέλλει η αντιπολίτευση.

Θέλει κουράγιο να καταγγέλλεις τους προκατόχους σου Αμοιρίδη και Στυλιανίδη ότι έφεραν τη πόλη σε τέτοια χάλια που δεν μπορεί ο κ.Δημαρχόπουλος να συμμαζέψει. Που σε ξεγέλασαν και προεκλογικά αυτοδιαφημιζόσουν σαν συνέχειά τους.»

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά