Πίσω από τόσο "Όμορφα" παιδιά, πάντα κρύβονται "Όμορφοι" γονείς και Υπέροχοι εκπαιδευτικοί. Το 11ο Δημοτικό Ξάνθης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο.

Ευχάριστη η έκπληξη που μας επιφύλαξαν οι εκπαιδευτικοί κ. Θανάσης Γιάννος και κ. Βασίλης Τσολακίδης με την επίσκεψη της 5ης τάξης του 11ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης, στις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού του Δήμου Ξάνθης.

Τα παιδιά λίγο νωρίτερα είχαν επισκεφθεί τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ξάνθης, ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της, τη δανειστική της προοπτική, τον όγκο και τη θεματολογία των βιβλίων που φιλοξενούνται σε αυτή και έγινε όλη εκείνη η διεργασία για να ανοίξει ο δρόμος στη μελέτη και εξωσχολικών βιβλίων.

Τα παιδιά του 11ου Δημοτικού Ξάνθης μας μετέφεραν τη δροσιά τους με την απίστευτα αυθόρμητη λειτουργία τους, μας έδωσαν κάτι από τη ζωντάνια τους, μας ταξίδεψαν στα χρόνια της αθωότητας...

Ενδεικτικό της καλής λειτουργίας και της εκπαιδευτικής δουλειάς που γίνεται στο σχολείο, η ευγένειά τους, η εύκολη επικοινωνία μαζί τους, η δημιουργική φαντασία τους, οι στοχευμένες ερωτήσεις τους.

Τα παιδιά μας τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα και ευχήθηκαν για τις γιορτές, μας μίλησαν για τη γιορτή που ετοίμασαν την Πέμπτη που μας έρχεται 22 Δεκεμβρίου 2016 στο σχολείο τους, με το μπουφέ να τον γεμίζουν οι μητέρες τους με λιχουδιές, αλλά και τα ίδια τα παιδιά με δικά τους χειροποίητα γλυκά....

Πίσω από τόσο "Όμορφα" παιδιά, πάντα κρύβονται "Όμορφοι" γονείς και Υπέροχοι εκπαιδευτικοί. Μπράβο τους.

Ακούστε την επικοινωνία μας.

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου
Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά