Το Δημοτικό Σχολείο Εξοχής στο ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης.

Τις εγκαταστάσεις του Ραδιοφωνικού σταθμού του Δήμου Ξάνθης επισκέφθηκε σήμερα το Δημοτικό σχολείο Εξοχής και το Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς Γιώργο Ξανθόπουλο, Μίνα Σταγγώνη, Γιώργο Κουράκο, Γιάννη Πανταζόγλου.

Τα παιδιά με τους εκπαιδευτικούς τους είχαν προετοιμαστεί να μας ψάλλουν τα κάλαντα και κατά την είσοδό τους μας έδωσαν δώρα και στολίδια για να εμπλουτίσουμε το στολισμό στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δημοτικού Ραδιοφώνου.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους γι αυτή την επικοινωνία που ήταν αυθόρμητη, ζεστή και μεστή, με τα παιδιά να δίνουν ευχές και να λένε το τραγούδι τους, που συνόδεψε στο ούτι ο δάσκαλός τους Γιάννης Πανταζίδης.

Είναι πραγματικά οι στιγμές που νιώθουμε η χαρά να ξεχειλίζει, όταν αντιλαμβανόμαστε οτι οι εκπαιδευτικοί μπαίνουν σε μια αντικειμενικά δύσκολη διαδικασία να μεταφέρουν υπεύθυνα τα παιδιά τους από το σχολείο, προκειμένου να τους δώσουν ερεθίσματα, χρήσιμα για την σμίλευση και ολοκλήρωση της προσωπικότητας τους και βέβαια τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν και να εκφραστούν.

Ακούστε τα παιδιά.<iframe width="100%" height="400" src="https://www.mixcloud.com/widget/iframe/?feed=https%3A%2F%2Fwww.mixcloud.... frameborder="0"></iframe>

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου
Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά