Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου
Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου
Με τη συγκίνηση να περισσεύει και φέτος επέστρεψαν από το προσκυνηματικό ταξίδι στη Βόρεια Ήπειρο, τα μέλη της Ε.Α.Α.Σ Ξάνθης και οι συμπατριώτες που συνταξίδεψαν μαζί τους από όλη της Ελλάδα.
Οι εντυπώσεις, τα δυνατά συναισθήματα των ταξιδιωτών – προσκυνητών όταν ‘στάθηκαν’ αντικριστά με την ιστορία στο Ύψωμα 731 αλλά και ο προγραμματισμός για το επόμενο ταξίδι στις 20 με 23 Σεπτεμβρίου του 2018, παρουσιάστηκαν στο μηνιαίο ραδιοφωνικό απολογισμό της Ε.Α.Α.Σ στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου από τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Γεώργιο Γεωργιάδη.
Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης ενημέρωσε για το σύνολο των δραστηριοτήτων στις οποίες είτε συμμετείχε είτε διοργάνωσε η Ένωση, για τον ετήσιο προγραμματισμό των εκκλησιασμών στους Ιερούς Ναούς στα Πομακοχώρια ενόψει της νέας χρονιάς, ο οποίος θα ‘κλειδώσει’ στη σύσκεψη στα γραφεία της Ε.Α.Α.Σ αυτήν την Παρασκευή στις 11:00 το πρωί και, τέλος, σχολίασε θέματα τοπικής και πανελλαδικής επικαιρότητας που προβλημάτισαν τον ίδιο και τα μέλη της Ένωσης .
Ακούστε τη συνέντευξη.
Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου
Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου