Επιτροπή αγώνα αυτοαπασχολουμένων της ΠΑΣΕΒΕ και Εμποροϋπάλληλοι κινητοποιούνται ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας/ Κινητοποίηση την Κυριακή στις 11:00 στην κεντρική πλατεία

Η επιτροπή αγώνα αυτοαπασχολουμένων εμπόρων και επαγγελματιών που συσπειρώνεται στην ΠΑΣΕΒΕ, καλεί τους αυτοαπασχολούμενους της Ξάνθης να συσπειρωθούν στους κόλπους της και να αντισταθούν στις απάνθρωπες- όπως τις χαρακτηρίζει- ρυθμίσεις για την Κυριακάτικη αργία που εφαρμόζονται με όλο και μεγαλύτερη ένταση.
Την Κυριακή, στις 11:00 το πρωί, η επιτροπή καλεί τους εμπόρους και επαγγελματίες της Ξάνθης να στηρίξουν με την παρουσία τους την απεργιακή κινητοποίηση των εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων και από κοινού να απαιτήσουν τη νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας.
Ήδη, όπως πληροφορεί το μέλος της επιτροπής κ. Βαγγέλης Βακιρτζής, εδώ και μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη εξόρμηση ενημέρωσης των μικρομεσαίων επαγγελματιών της Ξάνθης , οι οποίοι , μεταφέρει, συμφωνούν στην πλειοψηφία τους ότι μόνοι κερδισμένοι από την κατάργηση της αργίας της Κυριακής είναι τα πολυκαταστήματα.
Παράλληλα ο κ. Βακιρτζής γνωστοποιεί και το διεκδικητικό πλαίσιο της κινητοποίησης της επιτροπής, την Κυριακή 15 Ιουλίου, με το ραντεβού να δίνεται στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Ακούστε τον κ. Β.Βακιρτζή.
 

Τοπικά